Antena Meniu Search
x

Update Imagini dramatice în Italia: 3 tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape. Mașina lor are numere românești

Tragedie în Italia în timpul inundaţiilor. Trei tineri, cel mai probabil români, au fost surprinşi de apele furioase în mijlocul unui râu în regiunea Udine. Două fete şi un băiat, cu vârste între 17 şi 25 de ani, au fost daţi dispăruţi. Ultimele imagini cu ei sunt sfâşietoare - îmbrăţişaţi, cei trei au fost filmaţi în mijlocul apelor învolburate, fără scăpare. Maşina lor, cu numere româneşti, a fost găsită în apropiere. Salvatorii care îi caută fără încetare speră ca cei trei să fi reuşit să se refugieze din calea puhoaielor. Imagini cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 22:54

UPDATE: Potrivit Il Messaggero, cei trei tineri ar avea naționalitate română. Una dintre tinere are 20 de ani și este fiica unor români stabiliți în Campoformido (Udine). Cealaltă fată are 23 de ani și a venit acum trei zile din România pentru a-și vizita părinții care lucrează în Udine, urmând să se întoarcă înapoi în țară. Tânărul are 25 de ani, șoferul autoturismului BMW, ar locui în Austria, deși este domiciliat în Udine.

Trei tineri români au fost luați de apele râului Natisone. Operațiune uriașă de salvare în Italia

Imagini dramatice filmate în Italia, în apropiere de Udine. Trei tineri au fost surprinși în timp ce se țineau în brațe, în mijlocul râului Natisone, în speranța că vor rezista șuvoaielor. Potrivit publicației Messaggero, cei trei, două femei și un bărbat, ajunseseră în zona localității Premariacco cu un BMW ce avea numere de înmatriculare românești. Zeci de pompieri și scafandri îi caută acum în zona lovită de inundații. 

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Căutările s-au extins și la confluența râurilor Natisone și Torre. Din primele informații, cei trei au fost luați de ape la scurt timp după ce au alertat serviciile de urgență. Îngrijorător este că salvatorii italieni au pierdut contactul cu cei trei tineri, iar temerile sunt că ar fi putut fi înghițiți de ape. Forțele care participă la intervenție verifică inclusiv imaginile de la stația hidroelectrică din Manzano, în speranța că le vor da de urmă. La acțiune participă și Serviciul de Protecție Civilă.

Primarul din Premariacco, Michele De Sabata, a decarat că mașina cu care cei trei tineri au ajuns în zona râului Natisone are numere de înmatriculare românești. Două elicoptere au fost trimise pe urma lor, precum și scafandri și pompieri. Intervenția este extrem de dificilă, pentru că nivelul apei crește constant, după ploile din ultimele ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Stiri externe » Imagini dramatice în Italia: 3 tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape. Mașina lor are numere românești