Antena Meniu Search
x

IMAGINI NEDIFUZATE până acum cu Grenfell Tower ÎN FLĂCĂRI! Cum reacţionează PRIMII POMPIERI care ajung la faţa locului (VIDEO)

Au apărut noi imagini dramatice din infernul Grenfell Tower. Materialul video publicat în mediul online a fost filmat de primul echipaj de pompieri ajuns la faţa locului şi surprinde şocul acestora în momentul în care realizează că întreg blocul este cuprins de flăcări.

Au apărut noi imagini dramatice din infernul Grenfell Tower. Materialul video publicat în mediul online a fost filmat de primul echipaj de pompieri ajuns la faţa locului şi surprinde şocul acestora în momentul în care realizează că întreg blocul este cuprins de flăcări.

Imaginile au fost filmate cu telefonul mobil, potrivit Daily Mail.

Sirenele pot fi auzite pe fundal în timp ce pompierii pot fi auziţi cum descriu ceea ce văd: "Este un infern!".

Pe acelaşi subiect

În timp ce echipajul discută despre modul în care s-au extins flăcările la etajele superiore, un pompieri întreabă: "Cum intrăm noi acolo?".

Alţii pot fi auziţi cum exclamă în mod repetat: "Dumnezeule!".

Cercetătorii europeni, citaţi de The Associated Press, au declarat că dezastrul de la Grenfell Tower este cel mai sângeros incendiu din Marea Britanie de când europenii au început să înregistreze asemenea evenimente. Mai multe detalii AICI

Numărul persoanelor decedate sau dispărute şi presupuse moarte după incendiu a crescut la 79, a anunţat luni poliţia, citată de BBC News. Bilanţul anterior era de 58 de morţi şi dispăruţi, presupuşi morţi.

Deocamdată, autorităţile au identificat cinci victime, însă procesul este dificil pentru că e nevoie de fişe dentare din ţări din toată lumea.

Citeşte şi TURNUL IADULUI! Imagini de COŞMAR din apartamentele DISTRUSE de incendiul din Grenfell Tower (FOTO&VIDEO)

Între timp, cinci persoane care au fost date dispărute imediat după incendiu au fost găsite şi sunt în siguranţă, a anunţat comandantul Poliţiei Metropolitane, Stuart Cundy.

Operaţiunile de căutare a victimelor continuă, dar poliţia a avertizat că este posibil ca o parte dintre cei care şi-au pierdut viaţa să nu poată fi identificaţi niciodată.

Autorităţile analizează în prezent fotografii şi întregistrări video pentru a stabili de la ce a început şi cum s-a extins incendiul. 

Mai poţi citi şi: 

Studentul american ţinut prizonier de Coreea de Nord a murit! Povestea TRAGICĂ a tânărului de 22 de ani căzut pradă MÂNIEI dictatorului Kim Jong Un

"Mamă, îţi mulţumesc...". ULTIMELE CUVINTE ale frumoasei Gloria, înainte să moară. Tânăra de 27 de ani, masterand în arhitectură, a sfârşit ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower!

Reacţia HALUCINANTĂ a unui român în timp ce Lidia şi Domnica ZAC ARSE pe caldarâm şi URLĂ după ajutor. ROMÂNCELE au fost STROPITE CU BENZINĂ şi INCENDIATE la Paris (VIDEO)

A fost identificată PRIMA VICTIMĂ a incendiului care a mistuit Grenfell Tower! ULTIMUL MESAJ trimis înainte de a sfârşi în INFERNUL din blocul londonez

Acte de VITEJIE EXTREMĂ în IADUL de la Grenfell Tower. Și-a sărutat soția, i-a spus că o iubește, apoi i-a spus adio, întrând în foc, după fetiță

Româncă de 23 de ani în stare gravă: STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în restaurantul Transilvania, din Paris! Lidia e arsă pe aproape tot corpul

În pericol să ARDĂ DE VII în focul de la Grenfell Tower, o mamă și-a SALVAT FAMILIA de la MOARTE SIGURĂ cu un TRUC absolut GENIAL

El e bărbatul de la care a pornit infernul din blocul londonez, soldat cu zeci de morţi şi dispăruţi! Cauza incendiului e ULUITOARE

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » IMAGINI NEDIFUZATE până acum cu Grenfell Tower ÎN FLĂCĂRI! Cum reacţionează PRIMII POMPIERI care ajung la faţa locului (VIDEO)