Antena Meniu Search
x

Cel mai SEXY deţinut din lume s-a DEZBRĂCAT pentru fostul iubit al Mădălinei Ghenea! IMAGINI INCENDIARE

Jeremy Meeks, catalogat drept cel mai sexy deținut din lume, a fost arestat în 2014 și condamnat la 27 de luni de închisoare. În martie, anul trecut, a fost eliberat iar acum face senzaţie pe podiumurile de modă din lume. 

Jeremy Meeks, catalogat drept cel mai sexy deținut din lume, a fost arestat în 2014 și condamnat la 27 de luni de închisoare. În martie, anul trecut, a fost eliberat iar acum face senzaţie pe podiumurile de modă din lume. 

După ce, în februarie, a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la New York, zilele trecute tânărul de 33 de ani a fost în centrul atenţiei la prezentarea lui Philipp Plein, la Săptămâna Modei de la Milano.

Cu ochii albaştri şi trupul sculptat, Meeks a defilat la bustul gol la show-ul fostului iubit al Mădălinei Ghenea. 

Jeremy a atras inclusiv atenţia divelor prezente la show, printre care s-au numărat Madonna, Kyle Jenner, Paris Hilton şi fiica preşedintelui Donald Trump.

Femei din întreaga lume s-au îndrăgostit de Meeks în 2014, după ce i-au văzut fotografia de profil pe siteul poliţiei locale. 

Arestat pentru deţinere ilegală de arme, cu un cazier deloc curat, Meeks a petercut doi ani în închisoare. Detalii care nu au influenţat nicicum părerea admiratoarelor sale. 

Pagina de Facebook a secţiei de poliţie care l-a arestat a cedat din cauza numărului mare de accesări, iar poza de arest a strâns zeci de mii de like-uri şi comentarii, în câteva ore. 

Jeremy Meeks este căsătorit şi are trei copii.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Studentul american ţinut prizonier de Coreea de Nord a murit! Povestea TRAGICĂ a tânărului de 22 de ani căzut pradă MÂNIEI dictatorului Kim Jong Un

IMAGINI NEDIFUZATE până acum cu Grenfell Tower ÎN FLĂCĂRI! Cum reacţionează PRIMII POMPIERI care ajung la faţa locului (VIDEO)

CARNAGIU la moscheea Finsbury Park, din Londra! Şoferul care a intrat cu duba în mulţime a făcut un GEST HALUCINANT, imediat după atac (VIDEO DRAMATIC)

Buletinul românesc, o afacere. Așa s-a ajuns ca ŞAPTE MII de români să locuiască la aceeași adresă

România cucerește teren. Teritoriul ţării s-a mărit cu câţiva kilometri pătraţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vedete » Cel mai SEXY deţinut din lume s-a DEZBRĂCAT pentru fostul iubit al Mădălinei Ghenea! IMAGINI INCENDIARE