Antena Meniu Search
x

Video Imaginile cu Joe Biden când ignoră indicațiile Secret Service. A luat-o pe iarbă spre Casa Albă, deşi agentul îi făcea semn să stea pe alee

Președintele american Joe Biden a fost filmat ignorând indicațiile unui agent Secret Service care încerca să-l direcționeze către o alee ce duce la Casa Albă. Imaginile cu reacția bizară a președintelui Biden, filmat când se întoarce la Casa Albă după o minivacanță în Wilmington, Delaware, au devenit virale pe Internet.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.08.2021, 17:48

Imaginile cu Joe Biden când ignoră indicațiile unui agent Secret Service
Imaginile cu Joe Biden când ignoră indicațiile unui agent Secret Service - Profimedia Images

În loc să urmeze întocmai indicațiile agentului Secret Service, de a păși pe o alee către Casa Albă, Joe Biden este văzut cum îl urmărește pe agent pe gazon și prin grădină, până ajunge la reședința prezidențială. Motiv suficient pentru criticii președintelui de a spune, încă o dată, că Joe Biden, care are 78 de ani, ar suferi de demenţă.

Sean Spicer, care a ocupat funcția de secretar de presă sub mandatul lui Donald Trump, a scris pe Twitter: „Urmăriți. Acest. Video. Îndeaproape”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au devenit motiv de glumă pentru oponenții lui Joe Biden, care au spus că președintele ”pare a fi un robot care nu a fost programat corect” care „nici măcar nu poate merge pe un trotuar”. Alții au spus că liderul de la Casa Albă ar da semne de demență.

Pe acelaşi subiect

„Îmi place reacția agentului Secret Service care-l urmărește din spate. Pare că zice: unde se îndreaptă tipul ăsta?”, a scris o persoană pe Twitter. 

”Am văzut câini care sunt mai bine dresați decât acesta”, a comentat altcineva.

În ultima vreme, Joe Biden a fost în centrul mai multor episoade cel puțin jenante. Unul dintre ele a avut loc la summitul liderilor G7, unde președintele SUA i-a atras atenția premierului britanic Boris Johnson că nu l-a introdus pe președintele Africii de Sud, deși acesta o făcuse deja.

Gafa – una dintr-un șir lung pe care Joe Biden le-a făcut în timpul întâlnirilor cu liderii mondiali – a provocat râsete în rândul celor prezenți la summit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Imaginile cu Joe Biden când ignoră indicațiile Secret Service. A luat-o pe iarbă spre Casa Albă, deşi agentul îi făcea semn să stea pe alee