Antena Meniu Search
x

Încă o victimă a BALENEI ALBASTRE! Adolescentă de 15 ani, provocată să se SINUCIDĂ: "Azi voi muri. Am făcut tot ce mi-a cerut administratorul!". Fata a transmis LIVE totul!

Autorităţile din Republica Moldova sunt în alertă după ce, la începutul lunii, trei tineri şi-au luat viaţa, aruncându-se de pe blocuri. Potrivit autorităţilor, este foarte posibil ca tinerii să fi jucat „Balena albastră”, un un joc online extrem de periculos care a făcut deja zeci de victime, mai ales în Federația Rusă, Ucraina și regiunea transnistreană.

Autorităţile din Republica Moldova sunt în alertă după ce, la începutul lunii, trei tineri şi-au luat viaţa, aruncându-se de pe blocuri. Potrivit autorităţilor, este foarte posibil ca tinerii să fi jucat „Balena albastră”, un un joc online extrem de periculos care a făcut deja zeci de victime, mai ales în Federația Rusă, Ucraina și regiunea transnistreană.

Presa de la Chişinău dezvăluie astăzi un caz şocant, al unei fete de 15 ani, care a vrut să se sinucidă, dar care, din fericire, a fost salvată în ultima clipă de un polițist. 

Adolescenta a încercat aseară să se arunce de pe viaductul care leagă sectorul Centru de Botanica al Capitalei, iar agentul a reușit să o prindă din spate.

Pe acelaşi subiect

Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, înainte de tentativa de a-și lua viața, fata a făcut o transmisiune live pe o rețea de socializare.

„Astăzi voi muri. Am făcut tot ce mi-a cerut administratorul. Iată! Cred că mă caută pe mine. Mă duc pe pod, trebuie să fac asta. Vă iubesc, iertați-mă”, se aude, cu vocea tremurândă, adolescenta.

Inițial, fata ar fi vrut să se arunce în gol de pe o clădire părăsită din centrul Capitalei, însă intenția ei a fost curmată de intervenția polițiștilor. Aceștia au fost alertați de către un băiat care a văzut postările adolescentei pe reţeaua de socializare.

După ce și-a dat seama că este căutată de poliție, fata a plecat spre viaduct, scrie publika.md.

Ulterior, fata a declarat că a vrut să părăsească jocul, dar administratorul a amenințat-o cu moartea: "Administratorul m-a amenințat. Eu am vrut să părăsesc acest joc, dar nu am putut. El m-a amenințat că îmi va ucide familia și pe mine".

Adolescenta mai spune că a îndeplinit toate indicațiile primite de la administratorul jocului, iar despre decizia de a se sinucide știau doar doi prieteni.

„Acum administratorul îmi urmărește acțiunile. Acest lucru este contrar regulilor. El mi-a cerut să nu spun nimănui, dar le-am povestit doar celor mai apropiați oameni mie”, a mai spus tânăra.

Cu doar câteva clipe înainte de a sări de pe pod, copila, care este, elevă în clasa a noua la un liceu din Capitală, a fost salvată de către un polițist.

„A oprit-o la câțiva pași de pod. Era foarte aproape. Este vorba de câteva secunde sau minute, când fata era deja gata să se sinucidă. Au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru salvarea vieții acestei adolescente”, a declarat șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Fata avea pe mână semnul jocului și etapa la care era.

Urmăriți AICI mărturiile tulburătoare ale adolescentei înainte de tentativa de suicid

Presa de la Chişinău scrie că aproape 300 de adolescenți din Republica Moldova sunt suspectați de poliție că au intrat în jocul morții.

În 8 martie, o fată și un băiat, de 15 și, respectiv, 14 ani, s-au aruncat în gol de pe un bloc cu 18 etaje din Chișinău. Polițiștii cercetează motivele care i-au dus pe cei doi la sinucidere în cadrul unui dosar penal.

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi:

Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

BALENA ALBASTRĂ la Pitești? O elevă de 11 ani și-ar fi tăiat antebraţul cu lama și ar fi postat dovada pe Facebook. Gestul copilului se regăsește în regulile jocului

Încă o victimă a "Balenei Albastre"? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău (VIDEO)

ATENŢIE, părinţi! Un JOC PERICULOS, apărut în social media, îi provoacă pe adolescenţi să se SINUCIDĂ. Cum funcţionează "BALENA ALBASTRĂ" (VIDEO)

ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Încă o victimă a BALENEI ALBASTRE! Adolescentă de 15 ani, provocată să se SINUCIDĂ: "Azi voi muri. Am făcut tot ce mi-a cerut administratorul!". Fata a transmis LIVE totul!