Antena Meniu Search
x

Încă un supermarket a anunţat că renunţă la casele self-pay şi se întoarce la casieri, în Marea Britanie

Foarte multe magazine şi lanţuri de supermarket-uri au adoptat rapid metoda self-pay, dar acum tot la fel de multe încep să renunţe la această idee rând pe rând.

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 15:27

Încă un supermarket a anunţat că renunţă la casele self-pay şi se întoarce la casieri, în Marea Britanie
- Profimedia - imagine ilustrativă

Este şi cazul lanţului de supermarket-uri Booths care are 28 de magazine răspândite în nordul Marii Britanii. Potrivit DailyMail, reprezentanţii Booths au anunţat că până la finalul acestei săptămâni vor renunţa la casele automate şi vor aduce înapoi casierii. Asta pentru ca clienţii să poată "vorbi din nou cu oamenii".

Clienţii au fost încântaţi de veste

Compania care deţine supermarket-urile a mai precizat că a constatat că aceste case de marcat automate sunt "lente, nesigure şi impersonale". "Am decis ca în loc de inteligenţă artificială să ne bazăm pe inteligenţa reală", se mai arată în comunicat. Astfel, casele de tip self-pay vor mai fi păstrate în doar două magazine.

Clienţii au fost încântaţi de veste, mai ales că Booths este primul lanţ mare de magazine de bricolaj care face această mutare. În urmă cu două săptămâni, "Northern Waitrose" a devenit primul magazin din Marea Britanie care a decis să renunţe la casele de tip self-pay.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Încă un supermarket a anunţat că renunţă la casele self-pay şi se întoarce la casieri, în Marea Britanie