Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator în Bangladesh: 43 de morți, după ce un bloc a fost mistuit de flăcări

Un incendiu de proporţii a distrus o clădire din capitala Bangladeshului. Cel puţin 43 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte zeci au fost rănite după ce flăcările au mistuit cele şase etaje. Oficialii au stabilit că focul a pornit într-un restaurant de la parter, apoi s-a răspândit rapid. Ţara se confruntă des cu astfel de incidente din cauza legilor slabe legate de securitate. Imagini şi detalii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 09:08

Vezi și

Flăcările mistuitoare au cuprins rapid cele şase etaje ale clădirii din capitală. Cel puţin 43 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte zeci au suferit arsuri majore şi se află în stare critică. Unii dintre ei au reuşit să se salveze după ce au spart geamurile şi au sărit, în timp ce alţii au alergat într-o suflare către acoperiş. 

Martor: Am ştiut de incendiu de când era încă la etajul 1. Ne-am dus pe acoperişul clădirii unde erau deja vreo 30 de persoane. După ce incendiul a fost controlat, pompierii au reuşit să vină pe acoperiş şi ne-au salvat. 

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape două ore şi au fost mobilizate 13 autospeciale

Primele informaţii arată că incendiul a pornit într-un restaurant popular de la parterul clădirii. În zonă se aflau numeroase magazine de haine şi telefoane care atrăgeau sute de oameni zilnic. 

  • Bahauddin Nasim, oficial: Pompierii şi poliţiştii au lucrat împreună la faţa locului. Deşi focul a fost controlat, a existat un număr mare de victime. 

Incendiile în blocurile de apartamente şi complexele industriale sunt frecvente în Bangladesh din cauza legilor de securitate slabe. În iulie 2021, cel puţin 52 de persoane au murit, printre care şi mulţi copii, într-o fabrică de produse cuprinsă de flăcări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Incendiu devastator în Bangladesh: 43 de morți, după ce un bloc a fost mistuit de flăcări