Antena Meniu Search
x

Video Florentina şi Alina, mama și fiica dispărute după incendiul din Valencia, pe lista celor 10 morţi. MAE a confirmat decesul româncelor

Este oficial! Cele două românce, Alina şi Florentina, date dispărute în urma incendiului devastator din Valencia se află pe lista celor zece morţi! 

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 14:25

Vezi și

Anunţul a fost făcut aseară de Ministrul de externe român. Mai mult, ies la iveală noi detalii în urma tragediei de săptămâna trecută!

Cele două românce au fost găsite moarte

Se crede că focul ar fi fost declanșat de mecanismul electric al copertinei de la apartamentul 86, situat la etajul opt, de unde se știe că a izbucnit vâlvătaia. Localnicii au putut să se întoarcă în apartamentele lor pentru a-şi lua lucrurile personale.

În 30 de secunde, din cauza vântului, flăcările au înghiţit blocul şi mai apoi, s-au întins la un imobil de lângă

Aministratorul blocului, tot o româncă, este inca in stare de soc. "În rezidenţialul Rafael Alberti locuiau două persoane, o adolescentă şi mama ei care erau cetăţeni români. Din ceea ce ştiu, zona cea mai afectată, în general, morţii care au fost localizaţi au fost de la etajul 7-8 în sus", a declarat Adriana Banu, administratorul blocului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Florentina şi Alina, mama și fiica dispărute după incendiul din Valencia, pe lista celor 10 morţi. MAE a confirmat decesul româncelor