Antena Meniu Search
x

10 ani de închisoare pentru românii care au batjocorit o englezoaică

Magistraţii de la Curtea Regală din Jersey, insulă deţinută de Marea Britanie, i-au condamnat la câte 10 ani de închisoare pe cinci români găsiţi vinovaţi de faptul că au violat o englezoaică de 19 ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.05.2019, 16:08

Cei cinci români au fost găsiţi vinovaţi că au batjocorit o englezoaică de 19 ani
Oprea Dobre, Florin Călin, Dorel Diaconu, Marius Dobrin şi Alexandru Dobrin (de la stânga la dreapta) au luat câte 10 ani de închisoare - Jersey Police

Magistraţii de la Curtea Regală din Jersey, insulă deţinută de Marea Britanie, i-au condamnat la câte 10 ani de închisoare pe cinci români găsiţi vinovaţi de faptul că au violat o englezoaică de 19 ani.

Incidentul s-a petrecut în decembrie anul trecut, când Marius Dobrin (24 de ani) a agăţat-o pe tânără într-un club de noapte din St. Helier, capitala Insulei Jersey.

Cei cinci români au fost condamnaţi la câte 10 ani de închisoare

Conform BBC, Marius şi fata au început să danseze împreună şi să se sărute. Ulterior, conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, cei doi au părăsit localul împreună, tânăra fiind în stare avansată de ebrietate.

Pe acelaşi subiect

Românul a condus-o pe englezoaică într-o parcare din apropiere, unde a profitat de ea, alături de alţi patru conaţionali, Florin Călin (20 de ani), Dorel Diaconu (23 de ani), Oprea Dobre (18 ani) şi Alexandru Dobrin (18 ani), fratele lui Marius Dobrin.

Ulterior, românii au lăsat-o pe englezoaică în apropiere de clubul respectiv şi au dispărut. Tânăra a început să plângă şi să ţipe, iar mai mulţi localnici au auzit-o.

Au dus-o într-o casă până la sosirea poliţiei. 

Cazul a îngrozit întreaga comunitate

Iniţial, românii nu au recunoscut faptele susţinând că femeia a mers cu ei de bună voie, însă aceasta a precizat că nu a opus rezistenţă de teamă să nu fie ucisă.

În cele din urmă, o gafă comisă de Florin Călin şi Dorel Diaconu a fost fatală grupului de cinci români. Cei doi au filmat grozăvia, iar oamenii legii au descoperit imaginile în telefoanele lor.

Aşa s-a ajuns ca cei cinci români să recunoască faptele şi să fie condamnaţi la câte 10 ani de închisoare.

Cazul însă a îngrozit pe toată lumea, poliţiştii din St. Helier, oraş cu 33.500 de locuitori, recunoscând că nu au mai avut de a face cu un caz atât de grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » 10 ani de închisoare pentru românii care au batjocorit o englezoaică