Antena Meniu Search
x

Galerie foto Incident grav în Edinburgh: Navă de 3.000 de tone, răsturnată pe un şantier naval din cauza vântului puternic. 25 de persoane au fost rănite

O navă s-a răsturnat miercuri pe şantierul naval din orașul scoțian Edinburgh. Din primele informaţii, 25 de persoane au fost rănite şi au necesitat îngrijiri medicale. Serviciile de urgență intervin la fața locului, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 17:10

Vezi și

Douăzeci și cinci de persoane au fost rănite după ce nava s-a răsturnat într-un șantier naval din Edinburgh. Serviciul Scoțian de Ambulanță a declarat că 15 persoane au fost transportate la spital și alte 10 persoane au fost tratate la locul incidentului.

Imaginile surprinse arată nava de 3.000 de tone înclinată la un unghi de 45 de grade.

Navă de 3.000 de tone, răsturnată pe un doc din Edinburgh. 25 de persoane au fost rănite

Profimedia Images

La fața locului au ajuns cinci ambulanțe, o ambulanță aeriană, trei echipe de traumatologie, o echipă de operațiuni speciale, trei unități de intervenție a paramedicilor și un vehicul de transport de pacienți. Potrivit BBC, o persoană ar fi intrat deja în operaţie în urma rănilor suferite. Poliția din Scoția a îndemnat oamenii să evite zona, pentru a permite accesul serviciilor de urgență.

Pe acelaşi subiect

Nava de 76 metri a fost deținută de co-fondatorul Microsoft

Nava de 76 metri a fost deținută anterior de co-fondatorul Microsoft, Paul Allen. A fost plasată în acostare pe termen lung în 2020 și nu a mai fost folosită de atunci. RV Petrel a fost echipată pentru căutări de adâncime, fiind angajată inclusiv în descoperirea crucișătorului USS Indianapolis, scufundat în al Doilea Război Mondial.

Societatea Marinarilor a declarat că sprijină persoanele afectate de incident: "Gândurile și rugăciunile noastre sunt la toți cei afectați de accidentul din Leith din această dimineață. Din păcate, mulți sunt răniți grav. Îi sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor". Cammy Day, liderul Edinburgh Council, a declarat că este "profund îngrijorat" de incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Incident grav în Edinburgh: Navă de 3.000 de tone, răsturnată pe un şantier naval din cauza vântului puternic. 25 de persoane au fost rănite