Antena Meniu Search
x

Video Indivizi înarmaţi au jefuit o bijuterie din Paris. Prejudiciul se ridică la aproape jumătate de milion de euro

Un nou jaf a avut loc la un magazin de bijuterii din Paris. Mai mulţi indivizi înarmaţi au intrat într-un butic şi au ameninţat angajaţii, apoi au furat bani şi bunuri în valoare de aproape jumătate de milion de euro şi s-au făcut nevăzuţi. Este a doua oară săptămâna aceasta când hoţii de bijuterii dau lovitura în capitala franceză.

de Redactia Observator

la 01.08.2021, 09:28

Vezi și

Cu măştile de protecţie pe faţă, doi indivizi au intrat în buticul Dinh Van din Paris şi le-au spus calm celor de acolo că sunt în faţa unui jaf.

"Au scos un pistol cu electroşocuri şi gaze lacrimogene şi au ameninţat angajaţii. Au luat din vitrină un colier şi brăţări", a declarat Yoann Maras, reprezentant al Poliţiei din Paris.

Prejudiciul se ridică la peste 400.000 de euro

După ce au luat bijuteriile şi banii din casa de marcat, s-au făcut nevăzuţi. Prejudiciul se ridică acum la peste 400.000 de euro. Poliţia este pe urmele lor şi face apel la public pentru a-i găsi. 

Este al doilea jaf din capitala franceză din ultimele trei zile. Tot de la un magazin din centrul Parisului, un bărbat pe trotinetă electrică a furat bijuterii de peste 2 milioane de euro, după ce a ameninţat angajaţii cu o armă. Poliţia a găsit bunurile a doua zi, la doi bărbaţi din Muntenegru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Indivizi înarmaţi au jefuit o bijuterie din Paris. Prejudiciul se ridică la aproape jumătate de milion de euro