Antena Meniu Search
x

ÎNREGISTRARE VIDEO cu prăbușirea avionului Tu-154 în Marea Neagră. Anchetatorii audiază martori ai tragediei

Serviciul Federal rus de Securitate nu consideră varianta unui atac terorist o prioritate în cadrul investigației. FSB precizează, în schimb, că anchetatorii urmează patru piste.

Serviciul Federal rus de Securitate nu consideră varianta unui atac terorist o prioritate în cadrul investigației. FSB precizează, în schimb, că anchetatorii urmează patru piste.

Nu există niciun indiciu care să indice că prăbuşirea avionului militar Tu-154 în Marea Neagră, în largul coastelor staţiunii balneare Soci, a fost cauzată de un atac terorist, anunță FSB. 

”Nu am găsit semne sau fapte care să arate că la bord s-a comis vreun act de terorism sau sabotaj. Cele patru piste principale sunt: motorul a fost lovit de un obiect străin; un carburant de proastă calitate a condus la o pierdere a puterii şi eventual la oprirea motoarelor; o eroare a pilotului şi o defecţiune tehnică a avionului”, susțin cei de la Serviciul Federal rus de Securitate.

”La această oră, mai mulţi martori ai prăbuşirii avionului au fost identificaţi. De asemenea, există un fişier, recuperat dintr-un recorder video de maşină. Anchetatorii chestionează martorii şi examinează înregistrarea video”, mai precizează FSB, potrivit agenției TASS.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un avion militar de tip Tu-154 care se îndrepta către Latakia, în Siria, a dispărut de pe radare la ora locală 5.25 (4.25, ora României), la un minut după ce a decolat de pe aeroportul Soci, la 6.250 de metri de pistă.

Contactul radio cu aeronava a fost pierdut pe loc.

În această fază, este clar că avionul avea viteza de 345 de kilometri pe oră în momentul decolării, o viteză de decolare standard pentru acest tip de avion, scrie Tass.

Locul prăbuşirii a fost identificat la 1.500 de metri de linia coastei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » ÎNREGISTRARE VIDEO cu prăbușirea avionului Tu-154 în Marea Neagră. Anchetatorii audiază martori ai tragediei