Antena Meniu Search
x

Video Întâlnire de gradul zero: Un american a împietrit când s-a trezit cu un urs pe terasă. Animalul, la fel de contrariat de întâlnire

Un bărbat din Carolina de Nord a avut un vizitator neaşteptat pe terasa casei sale. Un urs a apărut de nicăieri, în timp ce el citea liniştit pe şezlong. Americanul a împietrit cu ochii la sălbăticiune, în vreme ce animalul părea la fel de speriat şi de contrariat de întâlnire. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 19:56

Vezi și

S-au speriat unul de celălalt, iar animalul a fugit imediat. Întregul moment a fost surprins de camera de supraveghere de pe veranda locuinţei. Se pare, însă, că ursul nu era la prima vizită. Mai venise de câteva ori să cerceteze locul, şi pe timpul nopţii, dar şi ziua. 

David Oppenheimer se relaxa pe un șezlong şi se bucura de o după-amiază liniştită pe terasa casei sale din Carolina de Nord, când a avut şocul de a întoarce capul şi de a vedea că un urs a venit în vizită. Animalul tocmai trecea la câţiva metri de el.

David Oppenheimer, localnic: Nu am vrut să mă mişc sau să sar de pe scaun, aşa că amândoi aşteptam să vedem ce urma să se întâmple.

Timp de câteva secunde, animalul şi bărbatul au înlemnit de frică. David nu a avut curajul de a se ridica, dar, în cele din urmă, ursul a fugit, fiind la rândul lui la fel de speriat. De-a lungul timpului, o cameră de supraveghere a imortalizat momentele în care ursul mergea nestingherit pe terasa bărbatului. 

Pe acelaşi subiect

Vizita ursului l-a prins cu garda jos

În Asheville, urşii au devenit o prezenţă comună în ultimii ani. O localnică a povestit cum s-a întâlnit cu o ursoaică chiar în centrul oraşului, într-o intersecţie plină de oameni.

"Nu era agresivă, nu se apropia de nimeni într-un mod agresiv. Era doar un loc nebunesc în care nu avea ce să caute.''

Chris Gentile, directorul centrului natural WNC: Am văzut mai mulţi urşi în ultimii 5-6 ani decât îmi amintesc că am văzut vreodată.

Bărbatul care s-a trezit cu ursul pe terasă spune că nu îi e frică de urşi, dar vizita musafirului nepoftit l-a prins, pur şi simplu, cu garda jos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Întâlnire de gradul zero: Un american a împietrit când s-a trezit cu un urs pe terasă. Animalul, la fel de contrariat de întâlnire