Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ șocantă privind CAUZA masacrului de la Las Vegas. Ideea a stârnit CONTROVERSĂ pe rețelele de socializare

Ipoteza lansată de o actriță de la Hollywood privind cauza masacrului de la Las Vegas a declanșat o adevărată controversă pe rețelele de socializare.

Ipoteza lansată de o actriță de la Hollywood privind cauza masacrului de la Las Vegas a declanșat o adevărată controversă pe rețelele de socializare.

Kristie Alley, una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, a scris pe Twitter că una dintre cauzele producerii atâtor atacuri armate în ultimii ani în Statele Unite ar putea fi utizarea în masă a medicamentelor psihiatrice.

"Trebuie să rezolvăm misterul legat de MOTIVUL pentru care înainte de anii 1980 nu existau atacuri armate în masă sau erau foarte rare. Știu că mai există un numitor comun în afară de vânzarea armelor. Iar acel numitor este folosirea de medicamente psihiatrice.O parte dintre acestea au ca efecte secundare VIOLENȚA şi SINUCIDERILE”, au fost mesajele actriței de după atacul de la Las Vegas.

Pe acelaşi subiect

După ce a fost criticată pentru acest mesaj, Kristie Alley a mai scris: "Da, chiar am spus asta. Este adevărat că acesta este un numitor comun în cazul celor care ucid în masă. O problemă care nu exista înainte de anii '80. Este dovedit de statistici".

Afirmațiile actriței americane au fost făcute după ce publicația Las Vegas Review-Journal a dezvăluit că lui Stephen Paddock îi fusese prescrisă o medicaţie anti anxietate în data de 21 iunie. Medicul i-a recomandat acestuia să ia Diazepam sau Valium, un sedativ puternic care poate declanșa un comportament agresiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » IPOTEZĂ șocantă privind CAUZA masacrului de la Las Vegas. Ideea a stârnit CONTROVERSĂ pe rețelele de socializare