Antena Meniu Search
x

Jeremy Renner, în scaun cu rotile, după accidentul de la începutul anului. "E incredibil de curajos şi de puternic"

Actorul american Jeremy Renner, cunoscut pentru rolurile sale din filmele Marvel, se deplasează în scaun cu rotile, după accidentul grav suferit la începutul lunii ianuarie. El a fost operat de două ori şi a petrecut peste două săptămâni în spital, după ce un utilaj de îndepărtat zăpada i-a zdrobit peste 30 de oase, relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 15:56

Jeremy Renner
Actorul american Jeremy Renner, în scaun cu rotile - Profimedia

Jeremy Renner se deplasează acum într-un scaun cu rotile, după ce a fost lovit de un plug de peste 6 tone. Actriţa Evangeline Lilly, care a jucat alături de Renner în faimoasa serie de filme Marvel Avengers, a declarat că este extrem de şocată de însănătoşirea grabnică a actorului, mai ales că acesta a avut 30 de oase rupte în urma accidentului grav. 

"Mă aşteptam să fiu nevoită să stau lângă el pe marginea patului şi să-l ţin de mână, în timp ce el plângea şi gemea de durere şi nu era capabil să se mişte", a spus Lilly. Ea l-a lăudat pe colegul ei de platou "legendar", adăugând că Renner este "incredibil de curajos şi de puternic".

Jeremy Renner încerca să-şi salveze nepotul

Actorul Jeremy Renner, care a fost rănit de un utilaj de curăţat zăpada în ziua de Anul Nou, încerca să împiedice plugul de deszăpezire să alunece şi să-l lovească pe nepotul său, moment în care a fost tras sub vehicul și strivit, potrivit unui comunicat, scrie CNN

Transportat de urgenţă la spital cu elicopterul, Jeremy Renner a suferit traumatisme toracice şi leziuni ortopedice. El a suferit două intervenţii chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Jeremy Renner, în scaun cu rotile, după accidentul de la începutul anului. "E incredibil de curajos şi de puternic"