Antena Meniu Search
x

Jeremy Renner, operat de 2 ori, este la terapie intensivă. Un utilaj de curăţat zăpada i-ar fi zdrobit piciorul

Actorul american Jeremy Renner, cunoscut pentru rolurile din filmele Marvel, se afla luni în stare critică într-un spital din Nevada, la o zi după ce s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada. În prezent, el este internat la unitatea de terapie intensivă. A fost operat luni, după ce a suferit "un traumatism toracic şi răni ortopedice" în timpul accidentului, a declarat într-un comunicat reprezentanta sa, Samantha Mast, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 03.01.2023, 10:35

Jeremy Renner
Actorul Jeremy Renner, operat după ce s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada - Instagram / Jeremy Renner

Actorul Jeremy Renner se află internat la terapie intensivă şi a suferit două operaţii, după ce s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada. Potrivit New York Post, el a folosit un utilaj de îndepărtat zăpada Kässbohrer PistenBully. Un sistem de siguranţă nu a funcţionat, iar utilajul l-a călcat pe picior.

"Familia lui Jeremy ar dori să îşi exprime recunoştinţa faţă de medicii şi de asistentele incredibile care îl îngrijesc, departamentul de stingere a incendiilor şi de salvare din Truckee Meadows, şeriful comitatului Washoe, primarul oraşului Reno, Hillary Schieve, şi familiile Carano şi Murdock", a declarat într-un comunicat reprezentanta actorului, Samantha Mast.

Renner deţine de mai mulţi ani o locuinţă în comitatul Washoe, Nevada, potrivit Reno Gazette Journal. Regiunea a fost afectată de ninsori abundente în ajunul Anului Nou. Serviciul Naţional de Meteorologie (NSW) a emis o avertizare de furtună de iarnă valabilă în weekend în acea zonă.

Luna trecută, cantităţi mari de zăpadă au căzut în regiune

Pe acelaşi subiect

Luna trecută, când în regiune au căzut cantităţi semnificative de zăpadă, Renner a scris pe Twitter: "Nu-i de glumă cu ninsoarea de la Lacul Tahoe". Actorul a adăugat la postarea din decembrie o fotografie cu un autovehicul acoperit de zăpadă.

În weekend, autorităţile i-au avertizat pe locuitorii care aveau planuri de călătorie în Sierra Nevada asupra prezenţei poleiului pe carosabil şi a condiţiilor meteorologice de iarnă.

Biroul şerifului din comitatul Washoe a declarat într-un comunicat că "a răspuns în cazul unei leziuni traumatice în zona autostrăzii Mt. Rose din Reno, Nevada", duminică dimineaţa, la ora locală 9:00. Instituţia a precizat că Renner a fost singura persoană implicată în incidentul care este investigat. Actorul a fost transportat la un spital local prin intermediul unui serviciu medical aerian, au indicat autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Jeremy Renner, operat de 2 ori, este la terapie intensivă. Un utilaj de curăţat zăpada i-ar fi zdrobit piciorul