Antena Meniu Search
x

Actorul Jeremy Renner şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital, după ce s-a accidentat în timp ce curăța zăpada

Jeremy Renner şi-a sărbătorit cea de-a 52-a aniversare cu un mesaj de recunoştinţă pentru echipa medicală care l-a îngrijit. Actorul continuă să se recupereze după rănile suferite în urma unui accident cu plugul de zăpadă, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 08.01.2023, 11:51

Actorul Jeremy Renner şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital, după ce s-a accidentat în timp ce curăța zăpada
Actorul Jeremy Renner şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital, după ce s-a accidentat în timp ce curăța zăpada

„Mulţumesc renumitei echipe medicale de la UTI pentru că aţi început această călătorie”, a scris Renner alături de o imagine distribuită pe Instagram. Instantaneul îl arată pe actor într-un pat de spital, înconjurat de medici şi asistente. Postarea de vineri este a treia actualizare distribuită de Renner de când a fost spitalizat.

El a suferit două intervenţii chirurgicale pentru traumatisme toracice şi leziuni ortopedice, după ce a fost zdrobit de un plug de zăpadă în ziua de Anul Nou lângă casa sa din Nevada. Vedeta Marvel curăţa zăpada de pe o alee privată când a avut loc accidentul, a declarat anterior agentul lui pentru CNN.

Renner a împărtăşit, de asemenea, un scurt videoclip cu fani care dansează pe „In Da Club” a lui 50 Cent pentru a-i ura la mulţi ani şi le-a mulţumit.

Renner, rănit în timp ce folosea un plug pentru curățarea zăpezii

Pe acelaşi subiect

Câţiva alţi actori i-au trimis urări. „La mulţi ani unuia dintre cei mai duri băieţi pe care îi cunosc”, a scris Chris Evans pe Instagram alături de o fotografie cu Renner. 

Şeriful din comitatul Washoe, Darin Balaam, a declarat la o conferinţă de presă de marţi că snowcat-ul lui Renner, plug folosit pentru curăţarea zăpezii, a început să se rostogolească în timp ce Renner nu se afla pe scaunul şoferului.

El a fost rănit în timp ce încerca să intre înapoi în maşină, a spus Balaam. Membrii familiei lui Renner erau cu el când a fost rănit. Din cauza vremii dificile, un elicopter a fost folosit pentru a transporta Renner la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Actorul Jeremy Renner şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital, după ce s-a accidentat în timp ce curăța zăpada