Antena Meniu Search
x

Julissa şi-a pus capăt zilelor, după ce poze indecente cu ea au fost puse la vânzare pe internet

O adolescentă a hotărât să îşi pună capăt zilelor, după ce a descoperit că poze indecente cu ea nu numai că apăruseră în mediul online, ci acestea fuseseră scoase de asemenea şi la vânzare. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.03.2019, 16:55

Peste 300 de femei erau victimele reţelei care vindea fotografii în online
Tânăra nu a suportat durerea şi a clacat - Siglo Coahuila 05/ Twitter

O adolescentă a hotărât să îşi pună capăt zilelor, după ce a descoperit că, poze indecente cu ea nu numai că apăruseră în mediul online, ci acestea fuseseră scoase de asemenea şi la vânzare. 

Tânăra de 19 ani a intrat în panică şi a fost şocată să afle că poze cu ea goală erau vândute pe internet. Ea era victima unui cont cu numele “Packs de Monclova” care vindea pozele indecente a aproximativ 300 de femei, fără consimţământul lor.

Presa locală din Monclova, Mexic, spune că site-urile arătau doar numele femeilor şi un eşantion cu imagini astfel încât utilizatorul putea alege să plătească pentru a primi mai multe fotografii cu caracter sexual al femeii alese de el. 

Dpă ce banii erau viraţi, fotografiile intrau în posesia acestora. 

Julissa a fost găsită spânzurată în baie, la o săptămână după ce a descoperit pozele cu ea pe internet.

“Am observat că într-un grup pe Facebooke rau ataşate capturi cu numele femeilor şi câteva poze nud cu ele, pe care le-am identificat de asemenea, dar ele au fost şterse în urma începerii investigaţiilor” a declarat un membru de familie al Julissei, devastat de întreaga situaţie. 

Conform Mirror, autoritățile din Monclova investighează acum moartea ei şi o consideră un atac criminal informatic. 

Nu este clar cum au fost obținute imaginile de către "Packs de Monclova". Chiar dacă site-ul a fost raportat autorităţilor, el a rămas activ. 

Autorităţile au declarat că au identificat unul dintre suspecţii responsabili cu vânzarea fotografiilor împrăştiate pe tot internetul, însă până la finalizarea anchetei, nu a fost realizată nicio arestare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Julissa şi-a pus capăt zilelor, după ce poze indecente cu ea au fost puse la vânzare pe internet