Antena Meniu Search
x

Jurnalistă de 30 de ani găsită bătută, batjocorită și strangulată. Trupul ei a fost aruncat pe malul Dunării

O cunoscută jurnalistă din Bulgaria a fost găsită bătură, violată și strangulată pe malului Dunării, la Ruse.

O cunoscută jurnalistă din Bulgaria a fost găsită bătură, violată și strangulată pe malului Dunării, la Ruse.

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse.

Potrivit balkaninsight.com, Marinova, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost violată, bătută şi strangulată. Cadavrul său a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază, şi seara a fost identificat de familia femeii.

Pe acelaşi subiect

Site-ul Terminal 3 scrie că în ultima sa emisiune, Victoria Marinova i-a intervievat pe jurnalistul din România Attila Biro, de la Rise project, şi pe bulgarul Dimitar Stoianov, de la Bivol, tema interviului fiind recenta reţinere a celor doi de către poliţie în apropierea oraşului Radomir, unde subiecţii unei investigaţii încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene.

Potrivit presei, nu se ştie însă dacă această crimă are vreo legătură cu activitatea profesională a Victoriei Marinova.

Georgi Georgiev, şeful procuraturii din Ruse, şi directorul adjunct al poliţiei locale, Ilian Enchev, au spus, într-o conferinţă de presă, că sunt luate în calcul “toate variantele” cu privire la această crimă.

Majoritatea obiectelor personale ale jurnalistei lipseau în momentul în care jurnalista a fost găsită în iarbă, într-o zonă mai puţin aglomerată a promenadei din Ruse. Încă nu există suspecţi în acest caz.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Jurnalistă de 30 de ani găsită bătută, batjocorită și strangulată. Trupul ei a fost aruncat pe malul Dunării