Antena Meniu Search
x

"La dracu! Suntem morţi". Care au fost ULTIMELE CUVINTE ale piloţilor, înaintea celor mai mari catastrofe aviatice din istorie!

Cutiile negre înregsitrează conversaţiile din cabina de pilotaj şi datele de zbor, oferindu-ne o ultimă imagine cu ce se întâmplă în avion, înaintea prăbuşirii.

Cutiile negre înregsitrează conversaţiile din cabina de pilotaj şi datele de zbor, oferindu-ne o ultimă imagine cu ce se întâmplă în avion, înaintea prăbuşirii. 

În 1987, zborul 5055, al companiei poloneze LOT Airlines, se îndrepta spre New York în momentul în care unul dintre motoare a explodat. Avionul s-a prăbuşit în Pădurile Kabaty, iar ultimele cuvinte ale echipajului au fost: "Noapte bună, la revedere, vom pieri!".

În 2016, un Boeing 737 al Fly Dubai s-a prăbuşit în urma condiţiile meteo severe.

O investigaţie a scos la iveală că, înaintea producerea catastrofei, pilotul i-a spus unui membru al echipajului: "Nu face asta!".

Câteva secunde mai târziu, avionul a aexplodat, iar toţi cei 62 de oameni aflaţi la bord au murit.

Echipelor de investigaţie le-a luat doi ani ca să recupereze cutia neagră, după ce zborul Air France 447 s-a prăbuşi în Atlantic, în 2009.

Înainte de prăbuşire, care i-a ucis pe toţi cei 228 de pasageri aflaţi la bord, pilotul a strigat: "La dracu! Suntem morţi".

O altă tragedie aviatică este cea de la Vladivostok, Rusia , în urma căreia au murit 136 de pasageri şi nouă membri ai echipajului.

Potrivit planecrashinfo.com, ultimele cuvinte ale pilotului au fost: "Asta a fost tot, oameni buni! La dracu!".

Zborul 901, ale companiei New Zeeland Air, s-a lovit de muntele Erebus, ucigând toate cele 257 de persoane aflate la bord.

Nava fusese redirecţionată greşit în urma unei erori tehnice.

Ultimele cuvinte rostite de pilot au fost: "Lucrurile nu arată prea bine, nu-i aşa?".

În 1978, zborul 182, al Pacific Southwest Airlines, s-a ciocnit cu o aeronavă de mici dimensiuni. 135 de oameni au murit atunci, inclusiv doi copii.

Şapte persoane care se aflau la sol au fost, de asemenea ucise, deoarece ambele aeronave s-au prăbuşit în North Park, San Diego.  

Înaintea prăbuşirii, unul dintre membrii echipajului a putut fi auzit cum spune: "Ma, te iubesc!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "La dracu! Suntem morţi". Care au fost ULTIMELE CUVINTE ale piloţilor, înaintea celor mai mari catastrofe aviatice din istorie!