Antena Meniu Search
x

Video Lady Gaga și Jennifer Lopez, chemate să cânte la ceremonia de inaugurare a președintelui ales Joe Biden

Lady Gaga și Jennifer Lopez vor urca pe scenă, la ceremonia de inaugurare a președintelui ales Joe Biden, la Washington, săptămâna viitoare, alături de alți artiști.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.01.2021, 16:16

Jennifer Lopez și Lady Gaga vor cânta la inaugurarea lui Joe Biden - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Concert la ceremonia de inagurare a lui Joe Biden

Lady Gaga și Jennifer Lopez vor concerta la evenimentul din 20 ianuarie pentru cel de-al 46-lea președinte american, la care au fost invitate mai multe personalități.

Lady Gaga va cânta imnul național, iar Lopez va susține o interpretare muzicală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ele reprezintă o imagine clară a marii diversități a marii noastre națiuni și viziunea fermă a lui Biden și a vicepreședintelui ales Kamala Harris despre un nou capitol din povestea noastră americană în care suntem o America unită în depășirea diviziunilor profunde și a provocărilor cu care se confruntă poporul nostru, unirea țării și restabilirea sufletului națiunea noastră", a declarat echipa președintelui ales într-o declarație.

Publicul nu va fi putea să urmărească de aproape depunerea jurământului în jurul clădirii Capitolului, acum fortificată de garduri, bariere și mii de trupe ale Gărzii Naționale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Lady Gaga și Jennifer Lopez, chemate să cânte la ceremonia de inaugurare a președintelui ales Joe Biden