Antena Meniu Search
x

Video L-au împins fără milă în apă. Momentul în care un bărbat, care nu este lăsat să urce pe un feribot în Grecia, cade în mare şi moare

Un bărbat din Grecia a murit după ce a fost împins în mare, în timp ce încerca să urce într-un feribot. Membrii echipajului care l-au aruncat de pe pasarela feribotului au fost arestaţi.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 13:18

Vezi și

Un bărbat de 36 de ani a murit după ce ar fi fost împins de pe pasarela unui feribot, în portul Pireu din Grecia. Membrii echipajului navei Blue Horizon sunt acuzați că l-au aruncat de pe ambarcaţiune, bărbatul găsindu-și sfârșitul în apă, relatează Mediafax.

Bărbatul a fost împins în apă când încerca să urce în feribot

Patru membri ai echipajului feribotului Blue Horizon au fost arestați după ce videoclipurile postate pe rețelele de socializare au arătat ce s-a întâmplat, informează Greek City Times.

Potrivit eKriti, bărbatul de 36 de ani încerca să se urce la bordul navei care pleca spre portul Heraklion. Potrivit imaginilor, el a încercat să urce pe nava care pornea deja și a fost împins în apă. Conform Radio Creta, el călătorea des din Pireu și era cunoscut de echipaj.

Pe acelaşi subiect

"Bărbatul probabil că nu avea bilet. Un tip în cămașă albă și cu însemne pe umăr, un căpitan, nu știu ce este, l-a împins. A făcut 2-3 încercări de a urca la bord și îl împingeau când nava a început să părăsească portul. L-au tot împins. Era clar că va cădea în mare și, ca urmare, în cele din urmă a căzut", a declarat un pasager.

Apropiaţii spun că era imposibil să nu fi avut bilet pentru cursa cu feribotul

"Este imposibil ca Antonis să nu fi avut un bilet", a declarat fratele său. "Toată lumea îl iubea, toată lumea din Agios Nikolaos, ceea ce nu este o exagerare. Întrebați pe oricine vreți despre fratele meu", declară fratele său.

Șocați de incident, martorii au contactat Garda de Coastă pentru a anunța incidentul.

Tânărul de 36 de ani provenea dintr-o familie numeroasă. În ultima vreme, lucra într-un magazin de fructe.

Compania care deţine feribotul, Attica Group, îşi exprimă regretul cu privire la incident şi susţine că va coopera cu autorităţile competente pentru pedepsirea vinovaţilor. "Conducerea companiei Attica Group este şocată de tragicul incident care a avut loc în portul Pireu şi declară că va coopera cu fiecare autoritate competentă pentru a clarifica în întregime ceea ce s-a întâmplat.", a declarat Attica Group, potrivit Greek Reporter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » L-au împins fără milă în apă. Momentul în care un bărbat, care nu este lăsat să urce pe un feribot în Grecia, cade în mare şi moare