Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Lumea noastră s-a prăbușit!" Ancheta abandonată la 4 luni de când Amelia, Alessio și Adelin au murit într-o casă cuprinsă de flăcări, în Germania

Trei frăţiori români au sfârşit tragic după ce hanul în care locuiau împreună cu familia a fost cuprins de flăcări din motive necunoscute. Tatăl acestora nu a reuşit să ajungă la ei, iar Amelia, Alessio şi Adelin au rămas blocaţi în flăcările puternice. Au fost neîndreptăţiţi de autorităţile germane, care au abandonat ancheta după 4 luni. Până în ziua de azi, nicio persoană responsabilă de tragedie nu a fost trasă la răspundere, deşi cauza incendiului este încă necunoscută.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 19:48

Iadul a izbucnit în dimineața a zilei de 13 aprilie. Majoritatea locuitorilor fostului han „Grüner Baum” din Gernsbach au fost surprinși de flăcări în timp ce dormeau. Ajutorul a venit prea târziu pentru Amelia, în vârstă de 4 ani, Alessio, în vârstă de 8 ani și Adelin, care avea 14 ani. După luni de anchetă, nimeni nu a fost tras la răspundere pentru tragicul incident, conform Bild.

Procuratura landului Baden-Baden a oprit ancheta după 4 luni. Oficialii bănuiau de multă vreme o femeie din satul Pădurea Neagră că ar fi pus focul în mod intenționat, însă informaţiile nu au putut fi demonstrate iar anchetatorii nu au putut afla cauza incendiului.

Martorii ar fi văzut o femeie care aruncă un lichid pe casa scării

Mai mulți martori au raportat că în timpul nopții ar fi existat o ceartă între locuitorii fostului han. Se spune că o femeie ar fi turnat un lichid în casa scării clădirii și apoi l-a aprins.

Pe acelaşi subiect

Potrivit anchetatorilor, incendiul a fost precedat de o dispută între două femei și un bărbat. Potrivit poliției, două familii care locuiau în casă s-ar fi luat la ceartă, conflictul fiind apoi continuat pe stradă. Un rezident a alertat poliția, iar la sosirea agenților, clădirea era deja în flăcări. Tatăl a încercat să se îndrepte spre cei trei copii ai săi, dar nu a reușit. Mihai, în vârstă de 39 de ani, a declarat atunci pentru Bild: „Când eu și soția mea am auzit că au dispărut trei copii, lumea noastră s-a prăbușit”. Mama copiilor se afla în România la acel moment, dar a venit îndată în Germania, odată ce a aflat de pierderea celor 3 copii.

Destin frânt pentru cei 3 copii

Amelia visa să devină model. Iubea rochiile şi adesea se deghiza în prinţese. „Era o fată atât de dulce, ne făcea mereu să râdem!”, a adăugat tatăl ei. Alessio dorea să ajungă poliţist, iar Adelin muncitor în construcții, la fel precum tatăl său.

Nimic din satul Gernsbach din Pădurea Neagră nu a mai fost la fel după incendiu. Mulți localnici au depus flori și au aprins lumânări. Psihologii au avut grijă de salvatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Lumea noastră s-a prăbușit!" Ancheta abandonată la 4 luni de când Amelia, Alessio și Adelin au murit într-o casă cuprinsă de flăcări, în Germania