Antena Meniu Search
x

Mai ceva ca-n filme! Tânăra fotomodel care ar fi fost răpită, ţinută în lanţuri și vândută ca sclavă sexuală e acuzată că a ÎNSCENAT totul (FOTO)

Cazul răpirii fotomodelului britanic Chloe Ayling, care ar fi fost sechestrată și scoasă la vânzare, ca sclavă sexuală, pe Internet, capătă noi conotații.

tinerei fotomodel care a fost răpită, ţinută în lanţuri și vândută ca sclavă sexuală, pe Internet

Cazul răpirii fotomodelului britanic Chloe Ayling, care ar fi fost sechestrată și scoasă la vânzare, ca sclavă sexuală,  pe Internet, capătă noi conotații.

Presa italiană dezvăluie că, de fapt, totul ar fi o înscenare pusă la cale de britanică, avidă de a devenit cunoscută.

Pe acelaşi subiect

Site-ul www.liberoquotidiano.it scrie că Chloe Ayling și cel care a răpit-o, polonezul Lukasz Herba, prezentat drept liderul grupării mafiotă, Black Death – Moartea Neagră, s-ar fi cunoscut, relațiile dintre ei fiind caracterizate ca "amicale".

Astfel, se pare că Lukasz Herba i-ar fi dăruit "victimei" sale ciocolată și lenjerie intimă și există martori care i-au văzut pe cei doi la cumpărături.

De asemenea, surse din anturajul fetei susțin că l-ar fi cunoscut pe polonez înainte. "În cunoștea pe răpitorul ei. S-au întâlnit la Paris, în aprilie anul trecut. Pentru ședința foto din Milano, el a cerut-o în mod special. A plătit în avans", a declarat sursa.

Potrivit primelor informații în acest caz, tânăra de 20 de ani, fotomodel, a fost răpită gruparea Black Death, specializată în răpiri de femei, și sechestrată, iar apoi scoasă la vânzare pe Internet, ca sclavă sexuală, pentru 300 de mii de Euro.

Femeia ar fi fost ademenită în Italia, pentru o ședință foto. A fost drogată, apoi închisă într-o valiză, dusă până la Torino, unde răpitorii au încercat să o vândă pe piaţa neagră, traficanţilor de carne vie. 300.000 de dolari era preţul de pornire.

Răpitorii i-au mai spus că fac parte din organizaţia Black Death, care a câştigat 15 milioane de dolari în ultimii 5 ani, din traficul de fiinţe umane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mai ceva ca-n filme! Tânăra fotomodel care ar fi fost răpită, ţinută în lanţuri și vândută ca sclavă sexuală e acuzată că a ÎNSCENAT totul (FOTO)