Antena Meniu Search
x

Dezvăluirile șocante ale tinerei fotomodel care a fost răpită, ținută în lanțuri și vândută ca sclavă sexuală, pe Internet

Presa britanică a aflat identitatea tinerei fotomodel care a fost răpită și vândută pe Internet, de o grupare criminală, intitulată Black Death – Moartea Neagră. Chloe Ayling, 20 de ani, a fost ademenită la Milano membrii bandei. Șeful Black Death, un polonez, spune că niște români i-ar fi cerut să o răpească.

Presa britanică a aflat identitatea tinerei fotomodel care a fost răpită și vândută pe Internet, de o grupare criminală, intitulată Black Death – Moartea Neagră. Chloe Ayling, 20 de ani, a fost ademenită la Milano membrii bandei. Șeful Black Death, un polonez, spune că niște români i-ar fi cerut să o răpească.

Chloe Ayling, un fotomodel britanic în vârstă de 20 de ani, a fost protagonista unei întâmplări care face vâlvă în presa europeană.

GALERIE FOTO: o tânără fotomodel a fost răpită și vândută ca sclavă, pe Internet

Ea este cea care a fost ademenită Milano de gruparea Black Death, condusă de Lukasz Herba, un polonez stabilit în Marea Britanie.

Pe acelaşi subiect

Tinerei i s-a propus o ședință foto și a fost atrasă la un magazin abandonat de lângă gara centrală din Milano.

”O persoană care purta mănuși negre a venit din spate și mi-a pus o mână pe gât, cealaltă pe gură, pentru a nu țipa”, a povestit fata anchetatorilor.

Lucrurile s-au precipitat dramatic. Tânăra a fost drogată cu ketamină, substanță care blochează mușchii.

”O a doua persoană mi-a făcut o injecție în brațul drept, cred că atunci mi-am pierdut cunoștința. Când m-am trezit, purtam lenjerie de corp roz și șosetele pe care le am și acum”, a mai spus Chloe.

Răpitorii au luat-o pe britanică și au dus-o la o fermă din Torino. Drumul, care a durat 2 ore, a fost groaznic.

”Mi-am dat seama că sunt în portbagajul unei mașini cu mâinile și picioarele legate și cu bandă adezivă pe gură. Eram într-o geantă și puteam să respir doar printr-un mic orificiu”, a dezvăluit britanica.

Chloe a fost ținută captivă o săptămână, în lanțuri, timp în care răpitorii au încercat să o vândă pe Internet ca sclavă sexuală, pe 300 de mii de Euro.

După ce a fost capturat, șeful bandei, Lukasz Herba, a spus poliției italiene că niște români din Birmingham l-ar fi împins în acest caz scandalos. Potrivti Corriere della Serra, Herba ar fi spus că e vorba despre 3 români, care i-ar fi dat 500 de mii de lire sterline ca să închirieze spații comerciale la Paris, Milano, Berlin și Marsilia. Polonezul a încercat să susțină că el n-ar fi avut nicio legătură cu răpirea tinerei. Ba chiar a spus că ar fi vrut să îi dea drumul, dar, în schimb, românii l-ar fi forțat să obțină răscumpărarea ei.

Tânăra a fost eliberată în urma unei operațiuni a poliției italiene. Potrivit presei din Peninsulă, anchetatorii iau în calcul varianta ca polonezul să fi inventat povestea cu românii. Ceilalți membri ai bandei Black Death sunt căutați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Dezvăluirile șocante ale tinerei fotomodel care a fost răpită, ținută în lanțuri și vândută ca sclavă sexuală, pe Internet