Antena Meniu Search
x

Mamă bolnavă, pe patul de moarte, dusă de medici la mare, să vadă pentru ultima dată răsăritul

O femeie bolnavă de cancer, în stadiu terminal, şi-a îndeplinit ultima dorinţă, cu două zile înainte să îşi dea ultima suflare. Chiar medicii au ajutat-o să ajungă, pe patul de spital, la mare, să vadă răsăritul încă o dată. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.02.2019, 19:29

O femeie bolnavă de cancer, în stadiu terminal, şi-a îndeplinit ultima dorinţă, cu două zile înainte să îşi dea ultima suflare. Chiar medicii au ajutat-o să ajungă, pe patul de spital, la mare, să vadă răsăritul încă o dată. 

Carmen Leon de la Barra a murit la doar două zile, după ce familia şi paramedicii au ajutat-o să îşi îndeplinească o ultimă dorinţă. Femeia era bolnavă de cancer intestinal şi tot ce spera era să mai vadă o dată răsăritul la mare. 

Carmen a fost însoţită şi de soţul iubit, Antonio, la răsărit, în Sydney, Australia, săptămâna trecută. Învelită cu o pătură, înconjurată de cei dragi, ea a fost fotografiată privind oceanul din suburbia sudică a orașului Brighton-Le-Sands.

Familia ei a plănuit momentul cu paramedicii din New South Wales, care au ales să facă un gest remarcabil de caritate şi să o ajute pe mamă pentru a se bucura de un ultim răsărit. 

La doar două zile după moment, Carmen a murit. 

Fiica ei a povestit însă că mama sa, deşi se afla într-o stare foarte grea şi era extrem de slăbită, s-a bucurat enorm pentru că toţi cei dragi au făcut posibil evenimentul. 

Locaţia a fost deosebit de specială pentru Carmen, fiind, de aproape 25 de ani, locul în care ea şi soţul ei se plimbau şi unde făceau plajă împreună. 

După ce a fost depistată cu cancer, Carmen nu s-a mai simţit în stare să se plimbe, iar după ce a fost itnernată în spital, nu a mai avut ocazia nici măcar să prindă răsăritul pe plajă. 

În momentul în care doctorii au înştiinţat-o că mai are foarte puţin de trăit, ea i-a dezvăluit fiicei că şi-ar fi dorit mult să mai vadă o dată răsăritul de pe plajă, iar din acel moment, atât rudele, cât şi paramedicii au luptat ca acest lucru să fie posibil.

"Când am spus că mama probabil mai avea doar câteva ore sau zile să trăiască, a devenit misiunea lor să facă ca totul să se întâmple", a declarat Tatiana, fiica sa. 

Imaginile arată că Antonio se apleacă peste patul soției sale, împreunându-şi mâinile, după ce ajunseră la țărm. 

Două zile mai târziu, Carmen a pierdut lupta cu nemiloasa boală, conform Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mamă bolnavă, pe patul de moarte, dusă de medici la mare, să vadă pentru ultima dată răsăritul