Antena Meniu Search
x

Mamă româncă de 30 de ani lovită și târâtă cu mașina iubitului în Italia, într-un accident suspect

O mamă româncă de 30 de ani a fost lovită și târâtă cu mașina iubitului ei într-un accident considerat suspect de poliția din Italia. Tânăra a fost spitalizată în stare gravă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 16.02.2019, 17:39

Medici italieni într-un spital
O româncă a fost spitalizată după ce a fost lovită și târâtă cu mașina de logodnicul italian - Il Tirreno

O mamă româncă de 30 de ani a fost lovită și târâtă cu mașina iubitului ei într-un accident considerat suspect de poliția din Italia. Tânăra a fost spitalizată în stare gravă.

Tânăra româncă, stabilită în Pisa, a fost adusă la spital cu multiple fracturi la nas, la mandibul și coaste și cu fața umflată.

Logodnicul ei de 30 de ani, un italian, a spus medicilor că a fost un accident. Ziarul La Nazione spune că românca și-a prins haina de ușa mașinii, iar italianul nu a observat. Tânăra a fost trasă sub automobil și târâtă câțiva metri.

Accidentul a avut loc după o ceartă

Italianul spune că tot el a salvat-o. Situația a evoluat dramatic însă a doua zi, când fiica româncei, de asemenea, a fost spitalizată.

Chiar mama româncă a făcut plângere la poliție, acuzându-și logodnicul că i-a lovit fata, într-un moment de furie și că, înaintea accidentului, ea și italianul au avut o dispută.

În urma plângerii, carabinierii italieni au deschis o anchetă pentru a verifica dacă accidentul a fost comis intenționat de bărbat. Logodnicul este cercetat pentru provocarea de leziuni grave.

Potrivit ziarului Il Tirreno, anchetatorii italieni cred, în urma rezultatelor preliminare, că a fost totuși vorba despre un accident nefericit, nu de un act intenționat. Cercetările însă continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mamă româncă de 30 de ani lovită și târâtă cu mașina iubitului în Italia, într-un accident suspect