Antena Meniu Search
x

Mamă salvată de la moarte cu o îmbrăţişare, de fiul ei de trei ani: "Dacă nu era el, probabil aş fi aflat prea târziu"

Emily Makin, din Wigan, Greater Manchester, i-ar putea datora viaţa fiului ei, Harrison, după ce a aflat că are o formă rară de cancer la sân, în urma unei îmbrăţişări calde, oferite de cel mic.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.04.2019, 16:26

Emily Makin, din Wigan, Greater Manchester, i-ar putea datora viaţa fiului ei, Harrison, după ce a aflat că are o formă rară de cancer la sân, în urma unei îmbrăţişări calde, oferite de cel mic.

Pentru Emily, o îmbrăţişare oferită de fiul ei de doar trei ani i-a salvat şi i-a schimbat complet viaţa.

Căsătorită recent cu soţul ei, AJ, în vârstă de 35 de ani, Emily se simţea în centrul universului. Era extrem de fericită şi împlinită, iar de asemenea se simţea extrem de bine în corpul ei, după ce se alăturase unui club de jogging, pentru slăbire.

Totul s-a năruit într-o seară, în iulie 2018, când femeia de 28 de ani se juca cu cel mic, iar acesta i-a oferit o îmbrăţişare. În acel moment, când a ridicat braţele pentru a-şi cuprinde fiul, Emily a simţit o umflătură în partea de sus a sânului ei drept.

“Când mi-am ridicat braţele să îl iau în braţe pe fiul meu am simţit umflătura. Tocmai ce îmi trecuse perioada menstruală şi m-am gândit că ar putea fi ceva hormonal, ceva legat de asta. Dar mă tot frământam aşa că am făcut o programare de urgenţă la un medic, câteva zile mai târziu” a spus Emily.

Fără să mai stea pe gânduri, pentru a-şi elimina orice nedumerire şi orice întrebare, a aşteptat să treacă zilele pentru a face cât mai repede testele necesare.

“De obicei, pot să vorbesc încontinuu fără oprire, dar în maşină, în drum spre spital am tăcut. Un doctor şi o asistentă medicală au venit să mă vadă şi îmi amintesc că am văzut o broşură referitoare la cancerul mamar în buzunarul asistentei. Atunci realizasem ce urma să vină. Nu pot vina pe medic, a fost absolut minunat. M-a așezat jos, m-a privit în ochi și mi-a zis: Îmi pare foarte rău, dar e cancer de sân” a povestit femeia.

Femeia a fost salvată de la moarte cu o îmbrăţişare, de fiul ei

Testele au confirmat ceea ce nu şi-ar fi dorit vreodată să audă. Femeia, mamă a doi copii, primise verdictul tragic. Avea cancer de sân, o formă triplă negativă, extrem de rară.

“Odată ce mi-au spus am vrut să merg undeva să mă ascund şi să strig , să urlu, să mă pot descărca. Am fost foarte speriată: De ce eu? Dar apoi, odată ce am trecut peste moment, mi-am dat seama că trebuie să lupt” a mai adăugat Emily.

Hotărâtă să facă tot ce putea pentru a supraviețui și a rămâne alături de familia ei, Emily ruma să treacă printr-o oepraţie grea de masectomie, astfel tumora şi sânul ei drept aveau să fie extirpate.

“Toţi încercau să mă ajute, vorbeau cu mine, îmi explicau ce avea să se întâmple în continuare, dar eu auzeam doar cuvântul: cancer. Operaţia a fost ok. Nu eram ataşată de sânii mei, şi-au făcut treaba, mi-au hrănit copiii. Nu aveam nevoie de ei. Soţul meu mi-a fost alături şi m-a ţinut în permanenţă într-o stare pozitivă. Sunt fericită în final că am aflat la timp. Dacă nue ra fiul meu, probabil aş fi aflat prea târziu” a mai adăugat tânăra mamă.

De asemenea, a trecut prin chinurile chimioterapiei și radioterapiei, dar nimic nu conta mai mult ca viaţa alături de cei pe care îi iubea nespus.

După ce a terminat chimioterapia pe 28 decembrie, Emily a urmat apoi radioterapia din ianuarie până în 18 februarie, pentru a se asigura că toate celulele canceroase au dispărut.

Conform Mirror, nu mai primește nici un tratament şi în prezent așteaptă o mamografie pentru a determina dacă este sau nu în remisie.

Este fericită că are alături o întreagă familie care o sprijină şi o susţine şi îi mulţumeşte enorm fiului ei, fără de care, ar fi aflat poate prea târziu de boala necruţătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mamă salvată de la moarte cu o îmbrăţişare, de fiul ei de trei ani: "Dacă nu era el, probabil aş fi aflat prea târziu"