Antena Meniu Search
x

O tânără mamă se sinucide după ce a fost batjocorită şi ameninţată cu publicarea imaginilor

O tânără mamă şi-a pus capăt zilelor, după ce a fost violată de doi bărbaţi şi ameninţată de aceştia cu publicarea fotografiilor indecente. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.02.2019, 12:24

Jenna a fost botjocorită şi ameninţată că şi-ar putea pierde copiii dacă imaginile ar fi publicate
Tânăra de 27 de ani nu a putut suporta gândul că şi-ar putea pierde copiii - Jenna Jhonson/Facebook

O tânără mamă şi-a pus capăt zilelor, după ce a fost violată de doi bărbaţi şi ameninţată de aceştia cu publicarea fotografiilor indecente. 

Jenna Johnson, în vârstă de 27 de ani, a fost descoperită moartă, la doar câteva zile după atacul oribil, când trebuia să ajungă în vizită la mama ei pentru a lua împreună prânzul.

Familia, devastată, crede că și-a luat propria viață după ce nu a suportat ideea că toţi oamenii din oraşul său natal, Thurso, Scoţia, vor afla despre întreaga întâmplare. Jenna a fost atacată de două fiare sălbatice, chiar înainte de Ajunul Crăciunului și a fost găsită moartă în casa ei în ziua de Anul Nou, 2018.

Ea le-a relatat prietenilor apropiați și surorii ei Kelsey identitatea celor doi bărbați, iar acum familia cere dreptate pentru cele întâmplate.

"Nu a suportat gândul că şi-ar putea pierde copiii"

Polițiștii au investigat reclamațiile aduse acestora, însă raportul a fost nonconcludent, deoarece agresiunea sexuală s-a întâmpalt cu câteva zile înaitne să se sinucidă. Nimeni nu a fost arestat în urma atacului, iar poliția a confirmat că nu există circumstanțe suspecte legate de moartea lui Jenna.

Kelsey, sora acesteia, în vârstă de 21 de ani, a declarat: "Părea că mai multe persoane din oraş știau că acești doi tipi au drogat, au violat-o și au filmat-o, pentru că ei se lăudau cu fapta lor. Ei i-au spus Jennei că au filmat întregul moment şi o ameninţau că vor trimite tuturor filmarea, spunându-i că îşi va pierde copiii. Nu ştiu dacă şantajul era real ori dacă doar se bucurau de putere asupra ei, însă pentru sora mea a fost de ajuns.” 

„Jenna era o prietenă loială şi o mamă total dedicată copiilor ei. Gândul că i-ar fi pierdut a fost prea mult pentru ea.”

Este posibil, de asemenea, ca unul dintre bărbații care au atacat-o să fie responsabil şi pentru uciderea lui Stefan Sutherland, în vârstă de 25 de ani, în septembrie 2013. Ștefan a fost găsit mort în Occumster la 11 zile după ce a dispărut, lăsând în urmă sânge pe pereţii casei suspectului şi cu răni pe tot corpul, care dovedeau faptul că a fost torturat. 

Poliția continuă să pretindă însă că nu există circumstanțe suspecte în jurul morții sale.

Violată şi ameninţată cu publicarea imaginilor, o mamă se sinucide

Violul a fost raportat poliţiei, dar Kelsey declară că nu au fost găsite imagini video, iar oamenii legii nu au putut accesa telefonul Jennei pentru că era blocat cu un cod de securitate. De asemenea ei i-au spus că trebuie să plătească suma de 5.000 de lire sterline pentru a apela la un expert în securitate care să poată umbla în telefon, conform The Sun.  

„Ambii bărbaţi sunt cunoscuţi de poliţie, oamenii ştiu, dar totuşi nu se face nimic. Nu am nicio idee dacă au fost interogaţi, dar ni s-au spus că nu există imagini video şi că nu au putut accesa telefonul din cauza unui cod de securitate. Sora mea  fost violată, ameninţată şi supusă unei umilinţe extraordinare, motiv pentru care ea s-a sinucis. Nu cred că există un preț pentru a aduna dovezi care să ofere dreptate în cazul ei.”

„Tot ce putem face e să nus tăm liniştiţi până când nus e va face dreptate. Voi avea grijă de copii ei şi ne vom asigura că oamenii vor afla că acei bărbaţi sunt responsabili pentru teroarea care a ucis-o pe sora mea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O tânără mamă se sinucide după ce a fost batjocorită şi ameninţată cu publicarea imaginilor