Antena Meniu Search
x

"Mami, sunt bine”. Ultimele cuvinte ale băiețelului de 6 ani, înainte a fi ucis de bâtrânul din SUA. Rănită grav, mama nu a putut să-și conducă fiul pe ultimul drum

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul băiețelului de șase ani, de origine musulmană, ucis cu brutalitate de un bătrân. Copilul și mama stăteau în chirie chiar în casa celui care l-a ucis pe cel mic. Mai mult, martorii spun că mereu s-a comportat frumos cu cel mic și că l-a tratat ca pe prorpiul nepot. Totul s-ar fi schimbat după începera războiului dintre Israel și Fâșia Gaza. Ultimele cuvinte ale copilașului au fost de-a dreptul devastatoare.

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 09:25

„Mami, sunt bine”, au fost ultimele cuvinte ale copilașului, înaine să-și dea ultima suflare. Copilul a murit după ce a fost înjunghiat de mai mutle ori de bărbatul în vârstă de 71 de ani. Wadea al-Fayoume a fost atacat pentru că era musulman. Înmormântarea lui a avut loc când bătrânul a apărut în instanță pentru uciderea lui. Suspectul în vârstă de 71 de ani ar fi fost supărat de războiul Israel-Hamas, potrivit BBC.

Mama lui Wadea, Hanaan Shahin, în vârstă de 32 de ani, a fost grav rănită în urma atacului și nu a putut să participe la înmormântarea fiului ei. Ea este încă în spital și se recuperează.

Copilul și mama, chiriași în casa criminalului

„Sunt șocată, dar nu sunt surprinsă”, a spus Sadia Nawab, o mamă a trei copii.

Pe acelaşi subiect

Băiatul și mama lui locuiau în două camere închiriate într-o casă deținută de bătrân, care chiar venise la ziua lui Wadea cu doar câteva săptămâni în urmă, a spus domnul Hannon.

„Era prietenos cu întreaga familie, dar mai ales cu copilul, pe care l-a tratat ca pe un nepot. I-a adus cadouri, i-a adus niște jucării”, a  declarat un unchi al copilului.

„Când a fost înjunghiat, ultimele sale cuvinte către mama lui au fost: „Mami, sunt bine”. Știi ce, e bine. E într-un loc mai bun", a declarat o altă rudă.

„Acest copil ar trebui să fie la școală și, în schimb, suntem aici astăzi la înmormântarea lui”, a declarat Syed Khan, vicepreședintele Consiliului Organizațiilor Islamice din Greater Chicago.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Mami, sunt bine”. Ultimele cuvinte ale băiețelului de 6 ani, înainte a fi ucis de bâtrânul din SUA. Rănită grav, mama nu a putut să-și conducă fiul pe ultimul drum