Antena Meniu Search
x

Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune

Poliția din New Hampshire a emis marți un mandat de arestare pentru cântărețul Marilyn Manson, pe numele său real Brian Hugh Warner, în legătură cu acuzaţii de agresiune care datează din 2019.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.05.2021, 12:06

Marilyn Manson în concert
Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune - Profimedia Images

Departamentul de Poliție Gilford a emis o declarație pe pagina sa de Facebook explicând că mandatul de arestare pentru Marilyn Manson a fost emis pentru două capete de acuzare referitoare la agresarea unui operator video în timpul unui concert, în 2019.

Marilyn Manson acuzat de agresiune în 2019

În comunicat, poliţia a spus că Marilyn Manson şi agenţii lui „ştiu despre mandat de ceva vreme”, dar nu au făcut niciun efort pentru a răspunde învinuirilor.

"Warner, agentul său și avocatul său sunt conștienți de mandat de ceva timp și nu a fost depus niciun efort pentru a reveni în New Hampshire și pentru a răspunde acuzațiilor", a spus poliția.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comunicatul emis de Gilford Police Department precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari.

Victima lui Marilyn Manson, un operator video angajat să filmele unul dintre concertele sale

Poliția nu a dezvăluit numele operatorului video agresat, dar autoritățile au transmis către Fox News că persoana fusese subcontractată de o companie locală pentru a filma concertul.

Avocatul lui Manson, Howard King, a transmis marți seară că acuzațiile sunt ridicole.

„Nu este un secret pentru nimeni care a participat la un concert al lui Marilyn Manson că îi place să fie provocator pe scenă, mai ales în fața unui aparat de fotografiat”, se arată în comunicat. 

Acuzații de agresiune sexuală la adresa lui Marilyn Manson

La începutul acestei luni, Marilyn Manson a fost dat în judecată de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles.

Managementul lui Manson a negat vehement orice acuzaţie de agresiune.

La începutul acestui an, el a fost abandonat de casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani, iar, mai recent, a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.

Manson a negat şi aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune