Antena Meniu Search
x

Maradona, acuzat de viol la un an de la moartea sa şi la 20 de ani după ce fapta s-ar fi produs: "Mama era în camera alăturată"

O femeie în vârstă de 37 de ani din Cuba îl acuză pe Diego Maradona că a violat-o atunci când ea avea doar 16 ani. Mavys Alvarez spune că fapta s-ar fi petrecut în 2001.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 17:00

Maradona, acuzat de viol la un an de la moartea sa şi la 20 de ani după ce fapta s-ar fi produs: "Mama era în camera alăturată"

Mavys Alvarez, o femeia din Cuba în vârstă acum de 37 de ani, spune că Diego Maradona ar fi violat-o atunci când avea doar 16 ani. Femeia îl acuză pe fostul mare jucător argentinian că "i-a furat copilăria". Potrivit The Guardian, Alvarez a depus mărturie în acest caz săptămâna trecută, într-un tribunal din Argentina.

Alvarez susţine că fapta s-ar fi petrecut în 2001, atunci când ea avea 16 ani, iar Maradona avea 40. Alvarez recunoaşte că îl cunoscuse pe Maradona cu puţin timp în urmă, atunci când fostul star argentinian venise în Cuba la o clinică pentru a-şi trata dependenţa de droguri. Alvarez a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că Maradona a violat-o în acea clinică din Havana, în timp ce mama ei era în camera alăturată.

"Mi-a pus mâna gură şi m-a violat. Nu am vrut să mă gândesc prea mult la asta. Din acel moment, am încetat să mai fiu o simplă fetiţă. Inocenţa mi-a fost furată şi a fost foarte greu pentru mine", a declarat Alvarez. Matia Morla, avocatul lui Maradona până în noiembrie anul trecut atunci când Diego a decedat, nu a putut fi contactat pentru a comenta cazul. Şi jurnaliştii de la Reuters au încercat să investigheze cazul, dar în afară de Morla nu au găsit un alt reprezentant legal al fostului mare fotbalist sud-american. Nici autorităţile cubaneze nu s-au grăbit să facp vreun comentariu pe marginea acestui subiect.

Alvarez spune că regimul de la Havana a acoperit totul

Mavys Alvarez a oferit presei sud-americane, de-a lungul timpului, şi declaraţii mai nuanţate. Ea a precizat că relaţia dintre ea şi Maradona a fost una liber consimţită, dar a existat cel puţin o situaţie în care Maradona a avut un comportament abuziv faţă de ea.

Femeia mai spune că familia ei ştia de întreaga situaţie, dar nu a putut interveni din pricina prieteniei dintre Maradona şi Fidel Castro. "Familia mea nu ar fi acceptat niciodată aşa ceva dacă guvernul cubanez nu era implcat". Mavys Alvarez a precizat că a decis să vorbească acum pentru a încuraja şi alte femei care au trecut printr-o asemenea traumă să iasă în faţă şi să îşi spună poveştile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Maradona, acuzat de viol la un an de la moartea sa şi la 20 de ani după ce fapta s-ar fi produs: "Mama era în camera alăturată"