Antena Meniu Search
x

Margareta, românca ajutată de iubit să-și ucidă prietena, tot româncă, în Italia, a primit închisoare pe viață

Închisoare pe viaţă pentru Margareta Buffa, românca de 31 de ani acuzată că a ucis-o pe Nicoleta Indelicato, o altă româncă în vârstă de 25 de ani. Complicele femeii, Carmelo Bonetta, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.02.2021, 09:57

  • Nicoletta a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată.
  • Românca de 25 de ani a murit în chinuri groaznice.

Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit, apoi a fost incendiată în luna martie 2019, la Marsala, în Italia.

Tânăra avea 25 de ani și era originară din România, fiind adoptată de o familie de italieni.

Nicletta ar fi fost omorâtă chiar de prietena sa, Margareta Buffa, și iubitul acesteia, Carmelo Bonetta.

Bărbatul de 36 de ani și-a recunoscut fapta și, după ce a acceptat să fie judecat prin procedură prescurtată, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și la plata sumei de 300.000 de euro, drept despăgubire familiei victimei.

Bonetta le-a povestit oamenilor legii că s-a ascuns în portbagajul mașinii iubitei sale, iar când cele două femei au coborât din autovehicul pentru a se plimba, a ieșit din portbagaj și a înjunghiat-o pe Nicoletta. 

Italianul a mai mărturisit că iubita sa, Margareta, a fost cea care a incendiat trupul neînsuflețit al victimei.

La aceeaşi concluzie au ajuns şi judecătorii Curții din Trapani, condamnând-o pe Margareta Buffa la închisoare pe viață pentru fapta sa.

Sentința a fost dată ieri, 1 februarie, potrivit unionesarda.it.

Filmul crimei din Marsala

Nicoletta a fost adoptată încă de mică de o familie de italieni, împreună cu fratele ei, Cristian. 

Duminică, 17 martie 2019, părinţii fetei, Damiano și Anna Rita, au dat alarma după ce fiica lor a plecat sâmbătă noapte de acasă şi nu s-a mai întors.

Părinţii fetei au povestit pentru presa locală că Nicoletta era deja în pijamale când a fost sunată de Margareta şi convinsă să iasă în oraş. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata chiar s-a certat cu mama ei, care s-ar fi opus acestei ieşiri nocturne. Nu a fost de înţeles, aşa că Nicoletta a ieșit la ora 00:15, în noaptea de sâmbătă spre duminică, spunându-le părinților că va petrece seara cu niște prieteni în centrul istoric din Marsala.

A fost văzută în zona Castelvetrano, la o petrecere, apoi orice urmă legată de Nicoletta a fost pierdută. Până în noaptea de duminică, atunci când cadavrul incendiat al fetei a fost găsit pe un câmp de lângă Marsala.

Ancheta poliţiei a dus în scurt timp la Margareta Buffa şi iubitul ei Carmelo Bonetta, agricultor de profesie. Cel care i-a ajutat pe carabinieri să dea de cei doi a fost un barman, care a declarat că a văzut-o pe Nicoletta plecând alături de Buffa și Bonetta în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Românca a murit în chinuri groaznice

În timpul audierilor, Margareta Buffa a dat mai multe declarații contradictorii, pentru ca, în final, să mărturisească faptul că ea și iubitul său, Bonetta, au ucis-o pe Nicoletta, indicând locul unde s-a întâmplat nenorocirea.

Se pare că între cele două fete, ambele de origine română, existau tensiuni, motivul crimei fiind unul banal. Margareta le-ar fi spus anchetatorilor că Nicoletta a făcut-o prostituată. 

Românca a murit în chinuri groaznice. Atrasă pe câmpul din Sant'Onofrio, cei doi au bătut-o, au înjunghiat-o de cel puţin 6 şase ori, au ars-o cu ţigara, apoi i-au dat foc. 

Potrivit medicilor legişti, este posibil ca fata să fi fost incendiată când era încă în viaţă.

Carabinierii şi procurorii din Marsala sunt convinşi că, imediat după ce au ucis-o pe fată, criminalii au încercat să ascunsă fapta, îngropând cadavrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Margareta, românca ajutată de iubit să-și ucidă prietena, tot româncă, în Italia, a primit închisoare pe viață