Antena Meniu Search
x

Mark Lester, nasul urmasilor lui Michael Jackon, sustine ca este tatal biologic al copiilor

Cand credeam ca am auzit tot ce putea fi spus despre Michael Jackson, nasul copiilor sai ne-a demonstrat ca ne inselam. Mark Lester a declarat ca de fapt el este tatal biologic al celor trei copii ai megastarului. Si e pregatit sa-si sustina afirmatia cu un test ADN

Vezi și

“Acum multi ani, Michael m-a sunat si m-a intrebat. Vorbeam de copii mei si de faptul ca el nu are unii ai lui. Sotia mea tocmai o nascuse pe cea de-a treia fiica a noastra si chiar glumeam cu el si am spus: " Ei bine, eu doar trebuie sa ma uit la sotia mea si ea ramane gravida!", a povestit Lester. Si se pare ca tocmai aceasta conversatie l-a determinat pe Michael sa ii ceara ajutorul lui Mark cand a gasit si femeia dispusa sa-i poarte copiii.

Mark a devenit ulterior si nasul tuturor celor trei copii ai lui Michael. Acum e pregatit sa faca un test ADN, ca sa demonstreze ca el este de fapt tatal copiilor.

Decizia a luat-o dupa ce Paris Jackson a incercat saptamana trecuta sa se sinucida. El chiar i-a propus fetei sa se mute la el in Anglia, pentru a scapa de presiunea mediatica dar si de influenta familiei lui Michael Jackson.

Totusi Mark si Paris nu s-au mai vazut de la moartea megastarului, din 2009.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mark Lester, nasul urmasilor lui Michael Jackon, sustine ca este tatal biologic al copiilor