Antena Meniu Search
x

Măsură ”dureroasă, dar necesară” impusă la Twitter. Cum a schimbat Elon Musk metoda de verificare a conturilor

Musk va introduce noi bife aurii, gri şi albastre pe Twitter. Într-o postare pe reţeaua pe care a achiziţionat-o recent, Elon Musk a anunţat că a schimbat metoda de verificare a conturilor.

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 09:56

Vezi și

Astfel, companiile vor primi o bifă aurie, guvernul o bifă gri, iar ceilalţi o bifă albastră, indiferent dacă sunt celebrităţi sau nu. Momentan, acesta nu a anunţat dacă serviciul va presupune vreun cost. 

Toate conturile verificate vor fi ”autentificate manual”, înainte ca bifa să fie activată, a spus Musk. Miliardarul a numit măsura ca fiind ”dureroasă, dar necesară”.

Bifele vor fi atribuite începând cu data de 7 decembrie. Tot săptămâna aceasta, Musk a dat o "amnistie generală'', prin care toate conturile suspendate vor urma să fie deblocate. 

Musk afirmase anterior că planuieşte să relanseze Twitter Blue pe 29 noiembrie, dar cel mai recent termen anunţat de Musk este 2 decembrie.

Pe acelaşi subiect

Mii de concedieri la Twitter

Serviciul pe bază de abonament este încercarea lui Musk de a găsi o nouă sursă de venituri pentru Twitter, ca parte a controversatei reorganizări a firmei de social media făcută de miliardar.

Musk a concediat mii de angajaţi ai Twitter şi le-a cerut lucrătorilor rămaşi să se angajeze să lucreze ”orele lungi la intensitate mare” sau să plece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Măsură ”dureroasă, dar necesară” impusă la Twitter. Cum a schimbat Elon Musk metoda de verificare a conturilor