Antena Meniu Search
x

Melania Trump a găzduit primul eveniment solo ca Primă Doamnă: Reporterii, scoşi din sală când soţia preşedintelui a început să vorbească (VIDEO)

Melania Trump a găzduit miercuri un dejun cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii – primul său eveniment solo ca Primă Doamnă, relatează Associated Press, care notează că reporterii au fost scoşi din sală când soţia preşedintelui a început să vorbească.

Melania Trump a găzduit miercuri un dejun cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii – primul său eveniment solo ca Primă Doamnă, relatează Associated Press, care notează că reporterii au fost scoşi din sală când soţia preşedintelui a început să vorbească.

Circa 50 de femei au fost invitate la dineul pentru care au fost instalate mese rotunde în State Dining Room. Pe mese au fost aşezate aranjamente florale cu lalele şi sângele voinicului, în nuanţe de violet.

CITEȘTE ȘI: ACUZAŢII GRAVE la adresa Rusiei: Kremlinul a încălcat un tratat de dezarmare nucleară şi ameninţă NATO

Printre felurile de mâncare servite s-au numărat salată cu roşii şi mozzarella, pui cu cimbru, gnocchi cu spanac, plăcintă cu mere şi îngheţată cu vanilie. Oaspeţii au fost serviţi cu vin alb.

Pe acelaşi subiect

Printre invitaţi s-au numărat fiica sa vitregă Ivanka, soţia vicepreşedintele Mike Pence, Karen, consiliera preşedintelui Kellyanne Conway şi secretarul educaţiei Betsy DeVos. Preşedintele Donald Trump şi vicepreşedintele Mike Pence şi-au făcut apariţia pentru scurt timp la eveniment.

CITEȘTE ȘI: IPOTEZĂ ŞOCANTĂ la Iaşi, unde un elev a fost găsit înjunghiat în casă. Fiul colonelului SRI ar fi încercat să însceneze o crimă

Daily Mail notează că Prima Doamnă, care a fost aplaudată la intrarea în sală, a ales o rochie neagră pentru dejun, nu roşie, aşa cum poartă de regulă femeile din SUA, în semn de solidaritate, de 8 martie.

În momentul în care Melania Trump a început să se adreseze invitaţilor, reporterii au fost scoşi din sală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Majoritatea femeilor din Statele Unite sărbătoresc ziua de 8 martie luându-şi liber de la muncă, pentru a participa la manifestaţii.

CITEȘTE ȘI: Cine este REGELE ŢEPELOR date în mai multe restaurante din Spania

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Melania Trump a găzduit primul eveniment solo ca Primă Doamnă: Reporterii, scoşi din sală când soţia preşedintelui a început să vorbească (VIDEO)