Antena Meniu Search
x

Video Mesajul rapperului Travis Scott după decesele de la festivalul Astroworld. Promite ajutor financiar familiilor îndoliate

Travis Scott a promis că va ajuta familiile celor opt persoane care au fost ucise în timpul concertului său de la festivalul Astroworld din Texas, adăugând că nu și-a imaginat niciodată că ar putea avea loc o asemenea tragedie.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.11.2021, 15:34

Rapper-ul Travis Scott a postat un videoclip emoționant pe rețelele de socializare, în timp ce poliția din Houston a anunțat că a deschis o anchetă penală cu privire la busculada care a dus la moartea a opt spectatori la concert, printre ei doi adolescenți de 14 și 16 ani.

Poliția a confirmat un incident la eveniment în care un ofițer de securitate a rămas inconștient după ce se pare că a fost injectat în gât de un spectator.

În mesajul postat pe rețelele de socializare, Travis Scott spune că este „devastat” de cele întâmplate.

”Vreau doar să trimit rugăciuni celor care s-au pierdut rudele aseară. De fapt, lucrăm acum pentru a identifica familiile, astfel încât să le putem ajuta în această perioadă grea”, a spus el, potrivit Sky News.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rapperul Travis Scott spune că nu a știut de decesele spectatorilor

Rapper-ul de 29 de ani a spus că fanii săi „însemnă lumea pentru mine”, adăugând că „vrea întotdeauna să îi lase cu o experiență pozitivă”.

”De fiecare dată când văd că se întâmplă ceva (negativ) opresc spectacolul și îi ajut să obțină ajutorul de care au nevoie”, a spus Scott. ”Dar nu mi-am putut imagina niciodată gravitatea acestei situații”, a adăugat el.

Travis Scott a spus că organizatorii festivalului lucrează cu poliția, departamentul de pompieri și autoritățile orașului din Houston „pentru a ajunge la originea” a ceea ce s-a întâmplat.

„Dacă aveți informații, vă rugăm să contactați autoritățile locale”, a spus el.

Rapperul născut în Houston a încheiat videoclipul spunând: „Vreau să spun, sunt sincer devastat. Nu mi-aș fi putut imagina vreodată să se întâmple așa ceva. Voi face tot ce pot pentru a vă ține la curent. Va iubesc pe toți”. 

Partenera lui Scott, Kylie Jenner, a vorbit și ea, despre tragedia de la festivalul Astroworld. „Eu și Travis suntem zdrobiți și devastați. Gândurile și rugăciunile mele sunt la toți cei care și-au pierdut viața, au fost răniți sau afectați în vreun fel de evenimentele de ieri. (...) Vreau să precizez că nu am fost conștienți de decese până când știrile au apărut după spectacol și în nicio lume nu am fi continuat filmarea sau spectacolul. Transmit cele mai profunde condoleanțe tuturor familiilor în această perioadă dificilă și mă voi ruga pentru vindecarea tuturor celor care au fost afectați”, a spus Kylie Jenner.

Doi copii de 14 şi 16, între cele opt persoane decedate

Doi copii cu vârste de 14 şi 16 ani se află între cele opt persoane care au murit în timpul busculadei de la Astroworld Music Festival din Houston, vineri, a anunţat primarul oraşului, scrie Variety.

Celelalte victime aveau vârste între 21 şi 27 de ani, a spus primarul Sylvester Turner la o conferinţă de presă.

Rapperul Travis Scott cânta la ora 9.15, la NRG Park, când mulţimea a început să se împingă către scenă.  „Acesta este un artist despre care ştim că are urmăritori în special printre tineri, tineri cu un viitor strălucit”, a spus Lina Hidalgo, judecător în comitatul Harris, care a adăugat că vârsta victimelor „îţi sfâşie inima”. 

Aproximativ 50.000 de persoane au participat la Astroworld Music Festival din Houston

Primul anunţ care preciza că persoane sunt rănite şi altele şi-au pierdut cunoştinţa a fost dat la ora 9.30. Festivalul a fost întrerupt la ora 10.10. 

Unii au fost călcaţi în picioare în momentul în care fanii s-au împins în faţa scenei. 

În jur de 50.000 de persoane participau la eveniment. Printre răniţi este şi un copil în vârstă de 10 ani care este în stare critică, a anunţat şeful Poliţiei din Houston, Troy Finner. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Mesajul rapperului Travis Scott după decesele de la festivalul Astroworld. Promite ajutor financiar familiilor îndoliate