Antena Meniu Search
x

Video Metoda inedită prin care britanicii vor să scape de ploşniţe. Sute de câini, instruiţi pentru depistarea insectelor

În Marea Britanie, sute de câini au o nouă misiune - depistarea ploşniţelor de pat. După ce insectele au invadat Regatul, mai multe firme au început instruirea patrupezilor.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 20:40

Vezi și

Sute de mii de oameni, dar şi companii hoteliere apelează la toate metodele posibile pentru a scăpa de infestare. Dresarea unui câine pentru o astfel de sarcină durează chiar şi un an şi jumătate. Animalele detectează insectele în urma mirosului înţepător pe care acestea îl produc pentru a le ajuta să se grupeze. 

Isterie în UK din cauza ploşniţelor

Pe reţelele sociale, prezența ploșnițelor în mijloacele de transport în comun din capitala Marii Britanii a dat naștere unei adevărate isterii. Localnicii au refuzat să mai folosească scaunele sau le-au acoperit cu diverse materiale găsite prin case. Primarul orașului, Sadiq Khan, crede că filmarea cu micile insecte prezintă doar un caz izolat.

Sadiq Khan, primarul Londrei: Este o adevărată îngrijorare. Oamenii sunt îngrijorați că aceste insecte din Paris ar putea ajunge în Londra. Luăm măsuri, ca să ne asigurăm că nu avem aceste probleme în Londra. Vorbim cu prietenii din Paris, ca să vedem dacă sunt lecții pe care putem să le învățăm. Din mai multe motive, nu credem că aceste probleme vor ajunge și în Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Metoda inedită prin care britanicii vor să scape de ploşniţe. Sute de câini, instruiţi pentru depistarea insectelor