Antena Meniu Search
x

MINTE CRIMINALĂ: Și-a ucis soția și a scris mesaje de pe contul ei de Facebook, pentru ca lumea să creadă că e vie

Un american de 42 de ani a fost arestat pentru uciderea soției. Presa americană a descoperit că, după crimă, individul a postat mesaje pe contul de Facebook al femeii, cu gând să-și mușamalizeze fapta.

Un american de 42 de ani a fost arestat pentru uciderea soției. Presa americană a descoperit că, după crimă, individul a postat mesaje pe contul de Facebook al femeii, cu gând să-și mușamalizeze fapta.

Crima a fost comisă în statul american Florida, în casa familiei. George Joseph McShane și-a strangulat, după o ceartă, soția, Kristen, de 30 de ani, cu care are 2 copii. Iar apoi, când și-a dat seama ce a făcut, a încercat să mușamalizeze crima.

Speriat că părinții soției începuseră să o sune pe telefon, bărbatul a intrat pe Facebook-ul victimei și a început să posteze în numele ei, pentru ca apropiații să creadă că e în viață.

Pe acelaşi subiect

”Nu-mi vine să cred că am scăpat telefonul în toaletă. Sunt așa de idioată. Scrieți-mi mesaje aici, până rezolv situația”, era unul dintre mesajele de pe Facebookul femeii.

Mulți din lista de prieteni au căzut în plasă. O cunoștință a victimei s-a oferit să-i împrumute un telefon mai vechi. Însă părinții femeii n-au putut fi înșelați. Îngrijorați că fiica nu le răspunde, au anunțat poliția.

Oamenii legii l-au găsit pe soțul ucigaș în garaj, stând în mașină. Încerca să se sinucidă, spune presa americană. Cadavrul femeii a fost descoperit în casă. Era în patul din dormitorul cuplului, învelit cu o plapumă.

George McShane a fost arestat. În fața anchetatorilor, el a recunoscut că a trimis de pe contul soției și mesaje directe către părinți și prieteni, ca să-i convingă că e în viață.

Cei doi copii ai cuplului, de 4 și 6 ani, sunt acum în grija bunicilor. Băiatul cel mic suferă de fibroză chistică. Pe un site de donații, când mama sa încă era în viață, i-a fost făcută o pagină, cu apel de strângere de bani, ca să fie folosiți la tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » MINTE CRIMINALĂ: Și-a ucis soția și a scris mesaje de pe contul ei de Facebook, pentru ca lumea să creadă că e vie