Antena Meniu Search
x

IMAGINI ȘOCANTE: un imigrant condamnat pentru crimă îi lovește pe polițiștii britanici cu un ciocan de dulgherie (VIDEO, GALERIE FOTO)

Un video șocant difuzat de poliția britanică arată momentul în care un imigrant afgan atacă un grup de agenți care venise să-l aresteze. Individul i-a lovit cu ciocanul pe polițiștii care au tras în el cu pistoale cu șocuri electrice.

Vezi și

Un video șocant difuzat de poliția britanică arată momentul în care un imigrant afgan atacă un grup de agenți care venise să-l aresteze. Individul i-a lovit cu ciocanul pe polițiștii care au tras în el cu pistoale cu șocuri electrice.

Scena incredibilă s-a consumat într-o zonă din Londra, unde polițiștii au fost trimiși să-l salte pe afgan. Jamshid Piruz, 35 de ani, e considerat extrem de periculos, mai ales că a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru crimă în Olanda. Iar în Marea Britanie a comis mai multe infracțiuni și a atras astfel atenția oamenilor legii.

La apariția polițiștilor, bărbatul de 35 de ani a devenit agresiv și i-a atacat cu un ciocan de dulgherie. Agenții au replicat, trăgând cu pistoale cu șocuri electrice. Dar cele 3 salve nu au avut efect, pentru că afganul purta haine groase.

Pe acelaşi subiect

Individul s-a năpustit asupra unei polițiste, pe care a lovit-o de mai multe ori, inclusiv în gât. Strigătele îngrozitoare ale femeii se aud pe înregistrarea video, filmată de unul dintre colegii ei. Afganul a lovit apoi un alt polițist. Ceilalți au reușit să intervină mai ferm și să-l imobilizeze. Din fericire, victimele sale nu au avut răni grave.

Jamshid Piruz s-a născut în Afganistan, dar a emigrat în Olanda. La 16 ani, când părinții i-au murit, i s-a acordat cetățenia. În 2006, individul a ucis o femeie, pe care a sechestrat-o și a lăsat-o cu gâtul tăiat. A fost condamnat la 12 ani, dar, surprinzător, a executat doar 6 ANI de închisoare.

În 2015 a venit în Marea Britanie, la niște rude. A comis jafuri și a agresat oameni, așa că polițiștii au intervenit, pentru a-l potoli.

Despre el sunt și alte detalii șocante, inclusiv că ar fi căsătorit cu o fiică. Piruz e acum încarcerat și așteaptă să fie condamnat de un judecător britanic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » IMAGINI ȘOCANTE: un imigrant condamnat pentru crimă îi lovește pe polițiștii britanici cu un ciocan de dulgherie (VIDEO, GALERIE FOTO)