Antena Meniu Search
x

Miracolul dintre dărâmături: Un bebeluş găsit în viaţă, într-o clădire prăbuşită din Harkov. Părinţii l-au protejat cu trupurile lor

Supus unui asediu uriaş şi bombardat nonstop, clădiri şi blocuri de locuinţă din zonele rezidenţiale din oraşul Harkov au căzut şi ele în faţa atacului.

de Monica Palade

la 02.03.2022, 15:45

Cel puțin 17 persoane au fost ucise marți la Harkov și zeci au fost rănite, potrivit autorităților ucrainene.

Cu toate acestea, în mijlocul dezastrului mai există şi miracole. Un bebeluş, părinţii şi fratele său au fost salvaţi dintre dărâmăturile unei clădiri de locuinţe din oraş. Unul dintre obuze a intrat chiar în apartamentul unde se aflau aceştia. În mod miraculos, toată lumea a supraviețuit acolo.

Familia s-a refugiat pe podeaua din baie, iar părinţii i-au protejat pe copii cu trupurile lor. Din fericire, au fost scoşi în viaţă de sub dărămături, informează obozrevatel.com.

Harkov, bombardat masiv

Rușii continuă să bombardeze orașele ucrainene, în ciuda condamnării internaționale și a sancțiunilor dure. Sute de persoane au fost ucise, în urma atacurilor aeriene care sunt din ce în ce mai intense. Marți, orașul Harkov a fost bombardat masiv, iar o bază militară aflată la 15 kilometri de graniţa cu România a fost vizată de un atac cu rachete.

Rusia a atacat un turn de televiziune din Kiev, în timp ce un convoi uriaș de blindate continuă să avanseze spre capitala ucraineană. În discursul său de la Washington, președintele Joe Biden a spus că Vladimir Putin este "singurul vinovat" pentru invazia din Ucraina și a promis că liderul rus "va plăti un preț ridicat pe termen lung". Astăzi, în a șaptea zi de război, Ucraina și Rusia reiau negocierile de pace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Miracolul dintre dărâmături: Un bebeluş găsit în viaţă, într-o clădire prăbuşită din Harkov. Părinţii l-au protejat cu trupurile lor