Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mister total după prăbușirea avionului cu 61 de pasageri în Brazilia. Martorii povestesc scene cumplite din timpul picajului

Accident aviatic cumplit în Brazilia. 61 de persoane au murit după ce aeronava în care se aflau s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială. Cauza tragediei este încă neclară, însă autorităţile au deschis o anchetă. Preşedintele ţării a declarat trei zile de doliu naţional. 

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 07:29

Momentul tragic în care avionul s-a prăbuşit în oraşul brazilian Vinhedo, ucigând toate cele 61 de persoane aflate la bord, a fost filmat de mai mulți martori. Aeronava a lovit o zonă rezidenţială şi imaginile arată cum o coloană uriaşă de fum se ridică deasupra caselor, însă focul a fost stins rapid de către pompieri. Aflat la un eveniment când a avut loc îngrozitorul accident, preşedintele ţării a adus un tribut victimelor.

"Trebuie să fiu purtătorul unor veşti foarte rele... Mi-ar plăcea ca toată lumea să se ridice în picioare pentru a putea păstra un minut de reculegere", a declarat Luiz Inácio Lula da Silva, preşedintele Braziliei. 

Avionul prăbușit în Brazilia nu ar fi avut probleme tehnice, iar piloții erau calificați corespunzător

Vezi și

Avionul zbura de la Cascavel, din statul brazilian Parana, către Guarulhos, în Sao Paulo. Construit în 2010, nu ar fi avut nicio problemă tehnică, spune agenţia braziliană de aviaţie civilă, iar cei patru membri ai echipajului aflaţi la bord erau calificaţi corespunzător. 

Pe acelaşi subiect

"Ce încercăm noi să facem acum, cât de bine putem, având în vedere că nu putem să-i readucem la viaţă pe aceşti oameni, este să oferim cel mai bun şi mai rapid răspuns şi, peste toate, prin investigaţii amănunţite, să aflăm adevăratul motiv din spatele accidentului", a declarat Guilherme Derrite, de la departamentul de siguranţă publică Sao Paulo. 

Localnicii îşi amintesc cu groază scenele cumplite la care au fost martori. 

"Când avionul s-a îndreptat, a coborât şi am crezut că ceva s-a întâmplat, că a rămas fără combustibil sau ceva, aşa că am ieşit din casă şi am văzut cum a căzut pe acoperişul unei case. Credeam că o să cadă în curtea noastră. A fost înfricoşător, dar mulţumim lui Dumnezeu că nu au existat victime printre localnici", a povestit un martor. 

Preşedintele brazilian a declarat trei zile de doliu naţional în memoria celor care şi-au pierdut viaţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Ştiri externe » Mister total după prăbușirea avionului cu 61 de pasageri în Brazilia. Martorii povestesc scene cumplite din timpul picajului