Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moarte învăluită în mister: Actriţa japoneză Sayaka Kanda a murit la 35 de ani, după ce a căzut de la etajul 22 al unui hotel

Moarte învăluită în mister în ceea ce o priveşte pe actriţa şi cântăteaţa japoneză Sayaka Kanda. Vedeta de 35 de ani, care îi dădea voce Annei în versiunea japoneză a animatului Frozen, a căzut de la etajul 22 al hotelului în care era cazată.

de Monica Palade

la 21.12.2021, 12:13

Sayaka Kanda a fost găsită pe o platformă la etajul 14, în jurul orei 21.40, pe 18 decembrie. A fost dusă de urgenţă la spital, însă medicii au pronunţat decesul.

Actriţa era fiica actorului japonez Masaki Kanda, 70 de ani, şi a cântăreţei Seiko Matsuda, 59 de ani. Sâmbătă după-amiaza, vedeta nu a apărut la showul ei „My Fair Lady” de la teatrul din Sapporo. Cu toate acestea, vineri fusese la repetiţie.

Moartea sa rămâne învăluită în mister

Takako Matsu, care îi dă voce Elsei în versiunea japoneză a animatului Frozen, s-a declarat şocată de moartea colegei sale, spunând că „timpul petrecut împreună este o comoară de neînlocuit”.

„Suntem atât de trişti să vă dăm o astfel de veste tuturor fanilor care ne-au susţinut şi tuturor oamenilor care au avut grijă de noi. Încă ne vine greu să facem faţă dispariţiei sale şi încercăm să ne împăcăm cu ideea”, a declarat agentul vedetei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla dacă Sayaka Kanda s-a sinucis sau a fost victima unui tragic accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Moarte învăluită în mister: Actriţa japoneză Sayaka Kanda a murit la 35 de ani, după ce a căzut de la etajul 22 al unui hotel