Antena Meniu Search
x

Moartea misterioasă a unui român, în Germania. Tânărul a fost găsit fără suflare pe un câmp, unde zăcea de mai multă vreme

Descoperire macabră făcută de un fermier, în Germania. Omul a găsit în după-amiza zilei de 1 iunie, cadavrul unui bărbat, care zăcea pe un câmp aflat între localitățile Wallersdorf și Haunersdorf, districtul Dingolfing-Landau.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.06.2021, 23:54

Alarma a fost dată în jurul 13:00, iar poliţia din Wallersdorf, Bavaria Inferioară, a declanşat o anchetă.

Oamenii legii au găsit asupra victimei o carte de identitate, din care reiese că trupul neînsuflețit aparține unui cetățean român în vârstă de 37 de ani, scrie publicaţia Passauer Neue Presse.

pnp.de

Acum, anchetatorii trebuie să afle circumstanțele în care a murit bărbatul, cum s-a produs decesul şi cum a ajuns cadavrul pe câmpul din faţa fabricii BMW din Wallersdorf. 

Pe acelaşi subiect

Tânărul român zăcea pe câmp de mai mult timp

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că românul zăcea acolo de mai multă vreme, pentru că procesul de descompunere era început deja.

Bărbatul a fost găsit în mijlocul câmpului, la aproape 100 de metri de șosea.

"Poate că s-a târât până acolo. Are diverse răni care ar putea indica faptul că a fost un accident. Nu putem exclude violența", este una dintre presupunerile lui Günther Tomaschko.

Poliţiştii au periat cu atenţie zona, în speranța că vor găsi indicii cu privire la decesul tânărului.

br.de

Pentru că circumstanţele morţii sunt neclare, ancheta a fost preluată de Inspectoratul de Poliție Penală din Landshut, care cere ajutorul eventualilor martori.

Persoanele care au văzut ceva suspect în Wallersdorf, în zona Osenstrasse sau în apropierea căilor ferate, de la începutul lunii mai și până în prezent, au fost rugate să sune la Departamentul de Poliție Landshut, telefon: 0871/9252-0.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Moartea misterioasă a unui român, în Germania. Tânărul a fost găsit fără suflare pe un câmp, unde zăcea de mai multă vreme