Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o echipă de voluntari români este surprinsă de bombardamentele ruseşti în Harkov

O echipă de voluntari români a fost surprinsă în mijlocul bombardamentelor ruseşti din Harkov, în timpul filmărilor pentru un material pe tema războiului dintre Rusia şi Ucraina. Război Rusia - Ucraina, ziua 89

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 20:10

Vezi și

Daniel Țecu a declarat pentru Observator că s-au dus să ofere ajutoare umanitare într-o zonă eliberată de lângă Harkov, însă rușii au distrus un pod și i-au pus pe fugă pe voluntari.

Ajunși în satul Dergachi, la doar 15 km de la frontiera cu Rusia, voluntarii au continuat să distribuie alimente și medicamente când au fost surprinși de un bombardament și forțați să alerge ca să scape cu viața. Daniel Țecu tocmai realiza o filmare în care prezenta distrugerile din zonă.

Vice-președintele organizației Olvidados, Olga San Martin, a fost rănită ușor. „Nu contează că am fost rănită, important este că acești oameni au mare nevoie de ajutor, de medicamente și de mâncare”, a declarat Olga San Martin pentru Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o echipă de voluntari români este surprinsă de bombardamentele ruseşti în Harkov