Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care s-a produs carambolul de coşmar de pe autostrada M1 din Ungaria. Maşinile s-au izbit puternic din cauza lipsei de vizibilitate

Momentul producerii carambolului de pe autostrada M1 din Ungaria a fost surprins de o cameră de bord aflată pe una dintre mașinile care au fost implicate în accidentul teribil. O persoană a murit, alte 39 de au fost rănite, după ce 5 camioane și 37 de mașini s-au ciocnit în lanț. Printre victime sunt şi 3 români.

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 14:00

Vezi și

Accidentul de pe autostrada M1 din Ungaria, în care au fost implicate 5 camioane și 37 de mașini, ar fi fost provocat de o furtună de praf care a scăzut dramatic vizibilitatea. Carambolul a fost urmat de un incendiu uriaş, iar mai multe maşini s-au făcut scrum. 

Carambolul a fost cauzat de o furtună de praf care a redus vizibilitatea la aproape zero.

Un camion ar fi deviat de pe sensul său de mers şi ar fi intrat pe sens opus, ciocnindu-se violent de maşini.

39 de persoane au ajuns la spital în urma carambolului din Ungaria

Accidentul s-a produs, ieri, în jurul orei 14:30 şi în total cinci camioane şi 37 de autoturisme s-au ciocnit pe tronsonul kilometrului 26 al autostrăzii M1, pe sensul de ieşire din Budapesta. 19 dintre maşinile implicate au luat foc. 

"Eu veneam liniştit pe a doua bandă, că am intrat în depăşire. L-am văzut în faţa mea. Eu am intrat frumos în depăşire, să-l depăşesc şi numai dintr-o dată am văzut că trage de mine. Dar n-am ştiut de ce trage. Şi dintr-o dată am văzut că se întoarce cu totul. Aşa cum e acum. Când am văzut că vine aşa tare spre mine, m-am tras cu totul spre parapet. Că n-am mai ştiut ce să fac", a declarat unul dintre şoferii implicaţi în accident. 

"E un vânt, foarte tare bate din lateral şi aduce praful de pe câmp. Nu e semănat, nu e nimic, doar arat şi vin nori foarte, foarte denşi de praf şi nu se vede nimic şi probabil au frânat şi vă daţi seama că la ce viteză circulă pe aici pe autostradă...", a declarat un alt martor. 

Trupul neînsufleţit al unei persoane a fost găsit sub resturile unei maşini care a ars, a anunţat Poliţia, fără a oferi detalii despre identitatea victimei. În total, 39 de persoane au fost transportate la spitale, după acest accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul în care s-a produs carambolul de coşmar de pe autostrada M1 din Ungaria. Maşinile s-au izbit puternic din cauza lipsei de vizibilitate