Antena Meniu Search
x

Video Momentul neaşteptat în care o femeie găseşte un oposum printre cănile din dulap şi se gândeşte să îi ofere un biscuit

O femeie a avut parte de o surpriză atunci când a deschis dulapul din bucătărie. Aceasta a dat peste un oposum care stătea liniştit printre căni. Drept răsplată pentru cuminţenia de care a dat dovadă, animalul a fost răsplătit cu un biscuit. Momentul a devenit viral pe TikTok.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 23.01.2021, 16:58

Femeia i-a oferit oaspetelui un biscuit
Un oposum a fost găsit în dulapul unei femei din Australia - sfreemantle via TikTok
  • Un oposum a fost găsit în dulapul unei femei din Australia
  • Aceasta s-a gândit să îi ofere musafirului un biscuit

Un fermier din Australia a dat peste un oaspete adorabil în bucătărie. Mare i-a fost mirarea când a deschis uşa dulapului şi a descoperit că un oposum îşi făcuse loc printre cănile sale. Drept răsplată, femeia s-a gândit să îi ofere animalului un biscuit. 

Din imaginile surprinse de către aceasta, se poate observa cum oposumul sta aşezat printre căni, extrem de liniştit, parcă aşteptând să fie găsit. Filmuleţul a fost postat pe TikTok, unde a devenit viral. 

Biscuit primit cadou pentru blândeţea de care a dat dovadă

Oposumul a acceptat oferta femeii de a primi un biscuit. Acesta a luat cu blândeţe cadoul între lăbuţe şi a început să ciugulească de zor la el, spre deliciul internauţilor care au apreciat atât momentul, cât şi cuminţenia necuvântătorului. 

Ulterior, fermierul a recunsocut că animalul a stricat totuşi nişte ceşti, dar felul în care s-a comportat după ce a fost descoperit scuză totul, potrivit dailymail.co.uk.

''Să-i faci micuţului o ceașcă de ceai?'', a comentat cineva. 

În Australia, oposumul este un animal des întâlnit şi îşi găseşte adăpost chiar şi pe acoperişul caselor oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul neaşteptat în care o femeie găseşte un oposum printre cănile din dulap şi se gândeşte să îi ofere un biscuit