Antena Meniu Search
x

MORȚI MISTERIOASE: Doi cântăreți au fost găsiți fără suflare într-o casă unde cu doar 24 de ore înainte mai fusese descoperit un CADAVRU (VIDEO)

Doi cântăreți populari au fost găsiți morți într-o casă, unde cu 24 de ore înainte mai fusese descoperit un cadavru, scrie Daily Mail.

Doi cântăreți populari au fost găsiți morți într-o casă, unde cu 24 de ore înainte mai fusese descoperit un cadavru, scrie Daily Mail.

Max Martin, în vârstă de 30 de ani, și prietenul său, Joshua Lambert-Price, au fost găsiți morți, marți, la o proprietate din Tudor Road, Canterbury (Kent), poliția declanșând o anchetă în acest caz.

Foto: Maximum Martin

Pe acelaşi subiect

Foto: Joshua Jack Lambert-Price

Cu doar o zi înainte, un alt cadavru a fost descoperit în casa respectivă, însă poliția nu a putut preciza dacă cele trei decese sunt legate.

"Mă lupt să înțeleg că i-am pierdut pe Joshua Jack Lambert-Price și Maximum Martin. Doui muzicieni iubiți și doi prieteni buni", a declarat cântărețul de jazz Dulcie May Moreno.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » MORȚI MISTERIOASE: Doi cântăreți au fost găsiți fără suflare într-o casă unde cu doar 24 de ore înainte mai fusese descoperit un CADAVRU (VIDEO)