Antena Meniu Search
x

Muncitor român în Italia, bătut cu bestialitate de 7 bărbați după ce le-a cerut să nu arunce sacii cu gunoi într-un parc

Un muncitor român în Italia a fost bătut cu bestialitate de 7 bărbați, supărați că acesta le-a cerut să nu arunce gunoaie într-un parc.

Un muncitor român în Italia a fost bătut cu bestialitate de 7 bărbați, supărați că acesta le-a cerut să nu arunce gunoaie într-un parc.

Potrivit Il Messaggero, bărbatul de 42 de ani, care lucrează ca zidar la Roma, a surprins un grup de 7 persoane care descărcau saci cu gunoaie într-un parc din Fiumara di Fiumicino, în apropiere de capitala Italiei.

Bărbatul român, care locuia în zona respectivă cu soția și fiii săi, le-a atras atenția că nu fac bine ceea ce fac și a încercat să-i filmeze cu telefonul mobil.

"«Dar ce faceți? Aici este un parc, încercăm să-l menținem curat. De ce aruncați gunoaiele aici? Nu se lasă pe stradă, mergeți pe insula ecologică»", au fost cuvinte care au declanșat furia celor 7 atacatori.

Pe acelaşi subiect

Agresorii s-au năpustit asupra românului cu pumnii și picioarele și i-au distrus telefonul.

”A fost groaznic, ei erau cel puțin vreo șapte”, a povestit românul.

Românul a fost salvat de un italian, prieten de-al său, care lucrează ca pompier și care trecea întâmplător pe acolo.

„L-am văzut de la distanță. I-am sărit imediat în ajutor, era plin tot de sânge. Când m-au văzut venind cu furgonul și cu luminile intermitente aprinse, atacatorii au fugit. Am încercat repede să-l ajut, îl cunosc bine, e pe cale să se alăture asociației noastre și știu cât de mult îi pasă de parcul ăsta”, a declarat Remo Stefanelli, pompier și președinte al echipei din Fiumicino a Protecției Civile.

Românul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Muncitor român în Italia, bătut cu bestialitate de 7 bărbați după ce le-a cerut să nu arunce sacii cu gunoi într-un parc