Antena Meniu Search
x

Neglijenţa bate hoţii: I-au dat de gol amprentele lăsate pe o maşină!

Patru persoane, care au jefuit un supermarket din Italia, au fost prinse datorită amprentelor găsite pe plăcuţele de înmatriculare montate pe maşina furată pentru efectuarea jafului, informează cotidianul La Stampa.

Patru persoane care au jefuit un supermarket din Italia au fost prinse datorită amprentelor găsite pe plăcuţele de înmatriculare montate pe maşina furată pentru efectuarea jafului, informează cotidianul La Stampa.

În seara de 12 septembrie, cu mai puţin de o oră înainte de închidere, patru bărbaţi înarmaţi, cu feţele acoperite, au pătruns într-un cunoscut supermarket din Torino pentru a-l jefui.

După ce au instaurat teroarea în cele aproximativ 80 de persoane (părinţi şi copii) aflate în magazin în acel moment, hoţii au furat aproximativ şase mii de euro din casele de marcaj şi au demarat în trombă în maşina folosită pentru comiterea jafului.

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar patru zile mai târziu, hoţii au fost arestaţi.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, poliţiştii au găsit abandonată maşina folosită în comiterea jafului. Ulterior, ei au descoperit şi amprentele digitale ale făptaşilor. 

Potrivit autorităţilor, automobilul fusese furat, iar pe el fuseseră montate plăcuţe de înmatriculare false, pe care se regăseau amprentele făptaşilor.

Trei dintre hoţi aveau sub 20 de ani, spune La Stampa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Neglijenţa bate hoţii: I-au dat de gol amprentele lăsate pe o maşină!